search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:53
MENU CLOSE

Ένταση στο ΣΚΑΪ με Ηλιόπουλο – Οικονόμου: «Διαστρεβλώνετε και λέτε ψέματα» (video)

15.09.2022 10:59
iliopoulos_new

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια συζήτησης για το θέμα των υποκλοπών.

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν η Σοφία Ζαχαράκη από τη ΝΔ, ο Νάσος Ηλιόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ και η Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Νάσο Ηλιόπουλο και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, σχετικά με την παρακολούθηση Πιτσιόρλα.

«Η έρευνα έχει ξεκινήσει από το 2013. Εμείς λέμε “αποχαρακτηρίστε όλα τα έγγραφα”. Ξέρετε εσείς κάποιον που έχει κάτι να κρύψει και το λέει αυτό; Και τι είπε ο κ. Δραβίλλας επί Σαμαρά; “Αν υπήρχε παρακολούθηση πολιτικού προσώπου, εγώ θα ενημέρωνα τον πρωθυπουργό”. Εντολές για παρακολουθήσεις δίνει ο Μητσοτάκης, δεν έδινε ο Τσίπρας», είπε ο κ. Ηλιόπουλος, προκαλώντας σε εκείνο το σημείο την παρέμβαση του κ. Οικονόμου.

«Πάντως ο Ρουμπάτης είπε ότι ο κ. Τσίπρας “μου είπε να συνεχίσω”. Έδωσε και ο Τσίπρας, πώς δεν έδωσε; Έτσι είπε ο κ. Ρουμπάτης», σημείωσε ο δημοσιογράφος, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά:

«Διαστρεβλώνετε και λέτε ψέματα. Η φράση του πρωθυπουργού ήταν “θα κάνεις τα νόμιμα”. Αυτό δεν είναι εντολή. Εσείς θέλετε μία ευρωπαϊκή χώρα που ο πρωθυπουργός λέει στην ΕΥΠ να σταματάει έρευνες; Ωραία αντίληψη για τους θεσμούς έχετε κ. Οικονόμου. Αυτός ο οποίος δίνει εντολές για παρακολουθήσεις και συντονίζει ένα κοινό παρακρατικό μηχανισμό ανάμεσα σε ΕΥΠ και Predator είναι ο αποτυχημένος κυπατζής κ. Μητσοτάκης».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πίσω από την άρνηση Τασούλα για την Θεσμών – Φοβάται τους βουλευτές του και νέες αποκαλύψεις

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ήταν επιχειρησιακό λάθος» (Video)

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένα σενάρια τα περί τερατογένεσης – Δημοκρατική ανατροπή με ΠΑΣΟΚ ή ανοχή σε καθεστωτισμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:49