search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:08
MENU CLOSE

Οικονόμου για Αναστασοπούλου: Υποκριτικό να της ευχηθώ καλή επιτυχία (Video)

06.09.2022 08:37
oikonomou new

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, έκανε χθες (5/9) η Μαρία Αναστασοπούλου.

Για την νέα αρχή της παρουσιάστριας, σε άλλη πλέον τηλεοπτική στέγη, ρωτήθηκε και ο πρώην συνεργάτη της στον ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στην κάμερα του Super Κατερίνα, χαρακτήρισε υποκριτικό να ευχηθεί στη Μαρία Αναστασοπούλου καλή επιτυχία «γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου».

«Δεν είμαστε παντρεμένοι στην τηλεόραση κανείς με κανέναν. Και φέτος είχαμε μεγάλες μετακινήσεις παντού, και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση. Μεγάλος πόλεμος φέτος, θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Τα νούμερα τα κοιτάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας τρελαίνουν κιόλας. Η Μαρία Αναστασοπούλου μου ευχήθηκε τηλεφωνικά το βράδυ πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Να της ευχηθώ να κάνει το όνειρό της. Είναι λίγο υποκριτικό να της ευχηθώ καλή επιτυχία γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Δεν θα πάω καλεσμένος σε καμία εκπομπή του ΣΚΑΪ. Δεν παρουσιάζω κανένα ενδιαφέρον σαν καλεσμένος», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

House of the Dragon: Viral το λάθος στο μοντάζ- H σύγκριση με το Game of Thrones

Ευρωμπάσκετ 2022: «Μαγνήτης» τηλεθέασης η εθνική ομάδα μπάσκετ

«Τρίποντο» τηλεθέασης από την ΕΡΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:06