search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:46
MENU CLOSE

Άρης Πορτοσάλτε για παρακολούθηση Πιτσιόρλα: «Βαθιά σταλινικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» (video)

15.09.2022 11:59
portosalte_syriza_new

Σταλινικό κόμμα χαρακτήρισε ο Άρης Πορτοσάλτε τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την παρακολούθηση Πιτσιόρλα.

Συγκεκριμένα, στο πάνελ του ΣΚΑΪ συζητούσαν για όσα κατέθεσε χθες στην Εξεταστική ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης και σχολίαζαν τις εξελίξεις.

«Ο κύριος Ρουμπάτης αναφέρθηκε σε μια άμεση, όχι έμμεση παρακολούθηση» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Η ΕΥΠ επί πρωθυπουργίας Τσίπρα, επί κυβερνήσεως αριστερού, ριζοσπάστη γιατί παρακολουθούσε τον Πιτσιόρλα; Αυτοτελής φαίνεται η παρακολούθηση» πρόσθεσε ο δημσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε:

«Θέλω να κάνω μια σημειολογική παρατήρηση. Αφήνω κατα μέρος τι και πώς είπε ο κύριος Ρουμπάτης. Γεγονός είναι ότι ο Πιτσιόρλας παρακολουθείτο επί πρωθυπουργίας Τσίπρα. Ο σύντροφός τους δηλαδή! Πρόσεξε τώρα, δεν είναι κάποιος ξένος, δεν είναι ένας μάνατζερ, αυτό που λέμε τα “λευκά κολάρα”. Άμεσα (παρακολουθείτο). Με το που έγινε γνωστό ότι παρακολουθείτο ο Ανδρουλάκης, όταν πιάστηκε με τη γίδα ο Μητσοτάκης, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει συγγνώμη».

«Μισός δεν έχει βγει από το ΣΥΡΙΖΑ, να πει μισή συγγνώμη. Λέει ο κύριος Τζανακόπουλος “βεβαίως κάναμε την παρακολούθηση”. Πόσο βαθιά σταλινικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Όλη αυτή η σταλινική αντίληψη, ούτε καν να ζητήσουν συγγνώμη για τον άνθρωπό τους! Τίποτα, κουβέντα. Σε παρακολουθούσαμε γιατί το κράτος που διοικούσαμε σαν σταλινικό κόμμα, το οποίο ψήφισε ο ελληνικός λαός, δεν είχε εμπιστοσύνη στον άνθρωπό του. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αν είναι σταλινική αντίληψη αυτή, ο Μητσοτάκης είναι Χόνεκερ, Στάλιν και Κιμ Γιονγκ Ουν μαζί» απάντησε στον Άρη Πορτοσάλτε ο δημοσιογράφος της Αυγής, Σπύρος Ραπανάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο ΣΚΑΪ με Ηλιόπουλο – Οικονόμου: «Διαστρεβλώνετε και λέτε ψέματα» (video)

Ο Μηταράκης σε σειρά του ΑΝΤ1

Γερουλάνος: Από «αντίπαλος», φανατικός υποστηρικτής του Ανδρουλάκη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:45