search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 12:31
MENU CLOSE

Στο ψυχιατρείο ο ηθοποιός Μάικλ Πιτ μετά από επεισόδιο – Πετούσε αντικείμενα σε περαστικούς στη Νέα Υόρκη ημίγυμνος

16.09.2022 18:47
maikl Pitt- psixiatreio- new

Τα φώτα της δημοσιότητας προσέλκυσε ο διάσημος ηθοποιός Μάικλ Πιτ, όχι για την επαγγελματική του ζωή, αλλά για την προσωπική.

Και αυτό γιατί χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, μετά από δημόσιο ξέσπασμα, που οδήγησε σε κλήση της αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν οι αρχές της Νέας Υόρκης ειδοποιήθηκαν πως ο Μάικλ Πιτ πετούσε αντικείμενα σε ανθρώπους στο Μπούσβικ του Μπρούκλιν, πιθανώς από την ταράτσα ενός κτιρίου. Ο ηθοποιός ήταν χωρίς πουκάμισο και παπούτσια και φορούσε μόνο ένα σκούρο σορτς και ένα γαλάζιο φουλάρι στο λαιμό του. Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία βρήκε τον 41χρονο ηθοποιό να ουρλιάζει.

Αν και ο ηθοποιός αποτελούσε απειλή για τους παρευρισκόμενους, δεδομένης της ρίψης αντικειμένων, η αστυνομία δεν τον συνέλαβε, καθώς ήταν προφανές ότι βρισκόταν σε σύγχυση, σύμφωνα με το αμερικανικό site TMZ, το πρώτο που ανέφερε την είδηση. Ο Μάικλ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο δεμένος σε ένα φορείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικλ Πιτ εμπλέκεται σε επεισόδιο σε αυτή την περιοχή της Νέας Υόρκης. Πριν από δύο μήνες, στο ίδιο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα, ο ηθοποιός συνελήφθη για επίθεση αφού γρονθοκόπησε επανειλημμένα έναν άνδρα στο κεφάλι για να του πάρει το κινητό.

Δεν είναι σαφές ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση νοσηλείας του, αλλά στην πολιτεία της Νέας Υόρκης επιτρέπεται να τεθεί κάποιος σε ακούσια ψυχιατρική περίθαλψη μόνο για 72 ώρες, εκτός εάν το νοσοκομείο ζητήσει παράταση από τον δικαστή και στη συνέχεια η κράτηση δύναται να επεκταθεί σε όχι περισσότερο από 60 ημέρες.

Ο Μάικλ Πιτ έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι “Dawson’s Creek”, “Hannibal” και “Boardwalk Empire: The Empire of Crime”, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως “The Dreamers” του Bertolucci, “Funny Games”, “7 Psychopaths”, “Ghost in the Shell” και “Formula for a Crime”. Στα γυρίσματα του “Deceptive is the heart more than any” γνώρισε την Asia Argento, με την οποία είχε σχέση από το 2003 έως το 2004.

Οι επερχόμενες ταινίες του Πιτ περιλαμβάνουν το “Reptile” και το “Black Files”, αφού βέβαια αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε επίσης:

Κάν’ το όπως o Μπέκαμ: Στην ουρά για 12 ώρες για να τιμήσει την βασίλισσα Ελισάβετ

Δήμητρα Λιάνη: Αποκαλύψεις για τα οικονομικά της -«Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα»

Διονύσης Σχοινάς: Η «αιχμηρή» απάντησή του για τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα με τον Μαζωνάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 12:30