search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συγκινημένος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο λαϊκό προσκύνημα – Περίμενε στην ουρά για 12 ώρες

16.09.2022 17:32
mpekam sigkinisi elisavet- new

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής Ντέβιντ Μπέκαμ που περίμενε πάνω από 12 ώρες στην ουρά, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στη σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ, που εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παλάτι του Ουέστμινστερ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό του που μίλησε στην Daily Mail ο Μπέκαμ περίμενε στην ουρά κανονικά, χωρίς να έχει διάθεση να την παρακάμψει.

Μάλιστα την ώρα που έφτασε η σειρά του για να μπει στο εσωτερικό του Γουεστμινστερ Χολ ο τηλεοπτικός φακός του BBC τον «συνέλαβε» να σκουπίζει ένα δάκρυ στην άκρη του ματιού του και να καλύπτει το στόμα του με το χέρι του καθώς πλησίαζε στο μπροστινό μέρος της ουράς.



Εν τέλει ο Μπέκαμ έφτασε στο φέρετρο της βασίλισσας περίπου στις 3.30 μ.μ. (τοπική ώρα).

Σημειώνεται πως την ώρα που πλησίαζε στο Γουεστμινστερ μιλώντας στο Sky News ανέφερε πως «αυτή η μέρα θα ήταν πάντα μια δύσκολη μέρα. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, είναι πολύ ιδιαίτερο να ακούς όλες τις ιστορίες από ανθρώπους εδώ. Ήμουν τόσο τυχερός που μπόρεσα να έχω μερικές τέτοιες στιγμές στη ζωή μου για να είμαι κοντά στην Αυτής Μεγαλειότητα. Είναι μια θλιβερή μέρα, αλλά μια μέρα που πρέπει να θυμόμαστε».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «σήμαινε τόσα πολλά» να τραγουδάς τον Εθνικό Ύμνο πριν από τους αγώνες της Αγγλίας και είπε στο ITV News ότι «νόμιζα ότι ερχόμενος στις 2 το πρωί θα ήταν λίγο πιο ήσυχο, αλλά έκανα λάθος, όλοι το είχαν στο μυαλό τους. Αλλά οι άνθρωποι εδώ, όλων των ηλικιών, ήταν μια κυρία 84 ετών που περπατούσε, ένας 90χρονος κύριος τριγυρνούσε. Όλοι θέλουν να είναι εδώ για να είναι μέρος αυτής της εμπειρίας και να τιμήσουμε αυτό που η Αυτή Μεγαλειότης έχει κάνει για εμάς»

Ο ίδιος, μιλώντας σε δημοσιογράφους περιέγραψε πώς είναι η εμπειρία του να περιμένεις για 12 ώρες.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε εκφράσει τη λύπη του για τον θάνατο της βασίλισσας, δηλώνοντας συντετριμμένος από την απώλειά της, ενώ είχε σημειώσει ότι η Ελισάβετ ενέπνευσε με την ηγεσία της, παρηγορούσε τον κόσμο όταν οι καιροί ήταν δύσκολη και υπηρέτησε την πατρίδα της μέχρι το τέλος.

Πάντως, οι κακεντρεχείς ή απλά όσοι έχουν καλή μνήμη δεν πείστηκαν ιδιαίτερα από τη συντριβή του Μπέκαμ, καθώς όπως σχολίασαν, πιθανώς ακόμη να ελπίζει ότι θα χριστεί ιππότης.

Πριν λίγα χρόνια είχε προκληθεί σκάνδαλο, όταν διέρρευσαν χιλιάδες e-mail και έγγραφα που αποκάλυπταν ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χρησιμοποιούσε το φιλανθρωπικό του έργο για να «εξαγοράσει» τον τίτλο του Ιππότη.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Λιάνη: Αποκαλύψεις για τα οικονομικά της -«Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα»

Διονύσης Σχοινάς: Η «αιχμηρή» απάντησή του για τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα με τον Μαζωνάκη

Άριελ Κωνσταντίδη: Τι είπε για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42