ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 15:02
MENU CLOSE

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Στον γιο μου θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα - Ο δικός μου πέθανε στη φυλακή» (Video)

21.09.2022 14:31

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον πατέρα του έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος έφυγε από τη ζωή όντας στη φυλακή.

«Ήμουν γιος κάποιου που δεν ήταν ποτέ στην ζωή μου, το αποδέχτηκα από πολύ μικρός. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν στην Αμερική κι εκείνος στην φυλακή. Στον γιο μου θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ενώ μιλώτας για τη σύζυγό του τόνισε:

«Η Σάρα είναι κομμώτρια και έχει κάνει αρκετούς διάσημους στο Χόλυγουντ, όπως τις αδελφές Καρντάσιανς, την Πάρις Χίλτον και άλλους ηθοποιούς».

Μιλώντας, τέλος, για τις δουλειές που έχει κάνει παράλληλα με την υποκριτική, είπε: «Έχω δουλέψει πορτιέρης, μπάρμαν, όσα κάνει ο ηθοποιός που πάει Λος Άντζελες. Δεν έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις αλλά σε μια ακρόαση μου έχουν ζητήσει να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα μέχρι ένα σημείο».

Διαβάστε επίσης:

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές»

Εξώδικο σε Σχοινά και Γαρμπή – 60.000 ευρώ ζητά το νυχτερινό κέντρο μετά τη διακοπή συνεργασίας με τον Μαζωνάκη

Αντζελίνα Τζολί: Επισκέφθηκε το κατεστραμμένο από τις πλημμύρες Πακιστάν (Video)

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 15:02
Exit mobile version