search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 08:08
MENU CLOSE

Στις Βρυξέλλες «πάει» το θέμα των υποκλοπών ο Τσίπρας

23.09.2022 15:48
tsipras239_new

Σε υψηλό επίπεδο αναμένεται να θέσει στις Βρυξέλλες το θέμα των υποκλοπών όπως και γενικότερα ζητήματα του Κράτους Δικαίου ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιεί την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα της Κομισιόν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου θα συναντηθεί με την Ευρωπαία Επίτροπο Ευρωπαϊκών Αξιών και ΔιαφάνειαςΒέρα Γιούροβα, στις 14:00 τοπική ώρα.

Νωρίτερα θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χουάν Λόπεζ Αγκιλάρ.

Στις 15:00 θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλέζου καθώς και στα εγκαίνια της αίθουσας «Μανώλης Γλέζος» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ: Συγκινητικό αφιέρωμα στον Κώστα Καζάκο – Παρούσα και η Μάγδα Φύσσα

Τι θα απαντήσει από το βήμα του ΟΗΕ ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν

Μητσοτάκης στο CNN: Απαράδεκτη αυτού του είδους η ρητορική από την Τουρκία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12