search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:53
MENU CLOSE

Επτά σεζόν το «The 2night show» φέτος και ανοίγει τη σεζόν με Νίκο Χατζηνικολάου- Μαρία Τζομπανάκη

26.09.2022 17:31
THE 2NIGHT SHOW – ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (3)

Τον έβδομο κύκλο εκπομπών του τοκ σόου «The 2 night show» ανοίγει απόψε (23.30, ΑΝΤ1) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και φιλοξενεί τον δημοσιογράφο- εκδότη, Νίκο Χατζηνικολάου και την ηθοποιό Μαρία Τζομπανάκη.


Σε μια σπάνια συνέντευξη, ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσφατα τιμήθηκε από την Who is Who International για την δημοσιογραφική πρόσφορά του- μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και για την επαγγελματική του πορεία, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Θυμάται τον λόγο για τον οποίο πήρε αποβολή από το σχολείο, τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, αναφέρεται στο ρόλο που έπαιξε η φωνή του στην καριέρα του και διηγείται αντιδράσεις του κοινού όταν αποφάσισε να αλλάξει τα χαρακτηριστικά γυαλιά οράσεως που φορούσε. Ακόμη, θυμάται σημαντικούς ανθρώπους που γνώρισε, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφάλισε, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη συνάντησή του με τον Μάνο Χατζηδάκι, τη Μελίνα Μερκούρη και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.


Αναφέρεται, επίσης, στην υπέροχη οικογένειά του και την επεισοδιακή πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη. Τέλος, μιλάει για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM και αποκαλύπτει ότι τη φετινή σεζόν εκτός από το «Eνώπιος Ενωπίω» θα παρουσιάζει και δεύτερη τηλεοπτική εκπομπή.

Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, εξάλλου, μιλάει για τις αλλαγές στη ζωή της και για όσα «στερήθηκε», μετακομίζοντας στις ΗΠΑ, για να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη, για την σχέση που έχει με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και τον εγγονό της και μεταξύ άλλων αναφέρεται σε προσωπικές επιλογές για τις οποίες έχει μετανιώσει.

Αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, πως φέτος έχει δεχτεί πρόταση να γίνει παρουσιάστρια και τέλος, μιλάει για την Καλλιόπη του «Σασμού», την πληθωρικότητα του ρόλου της και τη διάθεσή της να ξαφνιάζει τους συνεργάτες της με τους αυτοσχεδιασμούς που κάνει στα γυρίσματα της σειράς.

Διαβάστε επίσης:

Τραμπάλα τηλεθέασης στα κανάλια το ΠΣΚ 23-25/9

House of the Dragon: Γιατί οι δημιουργοί αλλάζουν ηθοποιούς και χρονική σειρά

«Χαμογέλα και πάλι»: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έκανε απλώς χειρότερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42