search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 14:17
MENU CLOSE

Τζόρτζια Μελόνι: Οι τηλεοπτικές… εκρήξεις της πριν τη νίκη στις εκλογές (videos)

26.09.2022 13:42
meloni269_new

Το πολιτικό πρόσωπο των ημερών είναι η Ιταλίδα, Τζόρτζια Μελόνι, μετά τη νίκη της μεταφασιστικής παράταξής της «Αδέλφια της Ιταλίας (Fratelli d’Italia, FdI)», στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή (25/9).

Μπορεί αναλυτές να θεωρούν κομβικό σημείο της νίκης της το γεγονός ότι «μαλάκωσε» την ακραία ρητορική της, ωστόσο βίντεο που ανασύρθηκαν στα social media από παρουσίες της σε τηλεοπτικά πλατό και όχι μόνο δείχνουν μια οξύθυμη πολιτικό, η οποία βγάινει συχνά εκτός εαυτού, χειρονομώντας έντονα και φωνάζοντας.

@unitipergiorgiameloni @Giorgia Meloni #giorgiameloni #elezioni2022 #elezionipolitiche #giorgiameloni ♬ suono originale – unitipergiorgiameloni
@unitipergiorgiameloni

♬ suono originale – unitipergiorgiameloni
@unitipergiorgiameloni #giorgiameloni #elezioni2022 #elezionipolitiche #italia #centrodestra @giorgiameloni_ufficiale ♬ suono originale – unitipergiorgiameloni
@francescoassandrii #meloni #25settembre ♬ son original – Francesco Assandri

Άλλωστε, το βράδυ των εκλογών η Μελόνι αποφάσισε να φωτογραφηθεί με δύο… πεπόνια στα στήθη της, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

«Τα είπα όλα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετό της και τη λέξη «meloni», η οποία στην αργκό μεταφράζεται ως «γυναικεία στήθη».

@giorgiameloni_ufficiale

25 settembre: ho detto tutto.

♬ suono originale – Giorgia Meloni

Το 1996 και σε ηλικία 19 ετών, η Μελόνι είχε μιλήσει στο γαλλικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα Soir 3 για τον Μπενίτο Μουσολίνι και τον είχε χαρακτηρίσει «καλό πολιτικό». «Αυτό σημαίνει πως ό,τι έκανε, το έκανε για την Ιταλία. Αυτό δεν το βρίσκουμε στους πολιτικούς που είχαμε τα τελευταία 50 χρόνια» είχε πει τότε και είχε αυτοσυστηθεί ως «μια πολύ δραστήρια αγωνίστρια της Εθνικής Συμμαχίας που υιοθετεί νεοφασιστικές ιδέες».

Ωστόσο, στη συνέχεια φρόντισε να μετακινηθεί σε ελαφρώς πιο μετριοπαθείς θέσεις, προκειμένου να διευρύνει το ακροατήριό της. Πλέον, δεν διστάζει να αρνηθεί την οποιαδήποτε ιδεολογική συγγένεια, χαρακτηρίζοντας ανόητους, όσους υπονοούν το αντίθετο. «Μα φυσικά ο Μουσολίνι έκανε κακό στην Ιταλία. Θέλει και ερώτημα;», δήλωσε πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Πυροβολισμοί σε σχολείο – 13 νεκροί και 20 τραυματίες, αυτοκτόνησε ο δράστης (videos)

Ρωσία: 25χρονος πυροβόλησε στρατιωτικό σε στρατολογικό κέντρο – «Κανείς δεν θα πάει στον πόλεμο» (videos)

Ιράν: «Τραβάει το σκοινί» το καθεστώς – «Καμία επιείκεια» απέναντι στους διαδηλωτές (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28