search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Ανέστης Βλάχος: Θρίλερ με τη διαθήκη του ηθοποιού – Μήνυση για απάτη και πλαστογραφία κατέθεσε ο γιος του (Video)

27.09.2022 13:23
anestis-vlachos-new

Μήνυση για απάτη, πλαστογραφία και ανθρωποκτονία είτε από αμέλεια, είτε από δόλο κατέθεσε ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, Γιάννης Σαμέλης δήλωσε πως έχουν αμφισβητήσει τη διαθήκη του ηθοποιού, η οποία φαίνεται πως είναι ιδιόχειρη.

Σύμφωνα με αυτή, ο Ανέστης Βλάχος δεν άφησε τίποτα στον γιο του, Ηρακλή, αλλά μόνο στην ετεροθαλή αδερφή του.

«Καταγγείλαμε την πλαστογραφία του συγκεκριμένου εγγράφου, αποκλείεται να ήταν ο Ανέστης Βλάχος αυτός που αποκήρυξε τον πρωτότοκο γιο του. Ο Ανέστης Βλάχος απεβίωσε και στα τέλη της ζωής του, έζησε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς καμία φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εντελώς εγκαταλελειμμένος. Γι’ αυτό αναδείξαμε και ενδεχόμενες ευθύνες ανθρωποκτονίας, είτε από αμέλεια των προσώπων που είχαν την ευθύνη της φροντίδας του, είτε από δόλο», είπε ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι πρόκειται να καταθέσουν σχετικά με τις συνθήκες που βίωνε ο ηθοποιός κατά τα τελευταία έτη της ζωής του.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δικαιούται τη νόμιμη μοίρα. Ούτε καν αυτό δεν δέχτηκε να συζητήσει την άλλη πλευρά, ενώ είναι κατοχυρωμένο εκ του νόμου», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ιωαννίδου: «Με τιμώρησε ο Θεός για τις αμβλώσεις – Απέβαλα πάνω στη σκηνή» (Video)

Iron Maiden: Ο Μπρους Ντίνκισον αρπάζει από τα μαλλιά θαυμαστή για να τον κατεβάσει από τη σκηνή! (Video)

Μαρία Τζομπανάκη: Ο ρόλος της στον Σασμό, τα χρόνια στην Αμερική και οι αποφάσεις που μετάνιωσε (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:07