search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:36
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: «Με τιμώρησε ο Θεός για τις αμβλώσεις – Απέβαλα πάνω στη σκηνή» (Video)

27.09.2022 12:35
maria-ioannidoy_new

Με αφορμή το βιβλίο που ετοιμάζει, η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει κατά το παρελθόν, όπως επίσης τραυματικές εμπειρίες και περιπέτειες με την υγεία της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο λόγος που δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδί με τον Φρέντυ Γερμανό ήταν τιμωρία από τον Θεό για τις αμβλώσεις που είχε κάνει κατά το παρελθόν, ενώ αναφερόμενη στα ποικίλα σχόλια που ακούει κατά καιρούς υποστηρίζει ότι κάποιοι έχουν «κακοποιήσει την ηθελημένη αφέλειά της»

«Σας αρέσω, δεν σας αρέσω, είμαι έπος! Αισθάνομαι λίγο Τσέχωφ, λίγο Ντοστογιέφσκι, λίγο Καβάφης με την αυτοβιογραφία μου» συμπλήρωσε με χιούμορ.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Ιωαννίδου αναγνωρίζει το ενδιαφέρον που η παρουσιάστρια έχει δείξει για την ίδια σε δύσκολες περιόδους, ωστόσο, επισημαίνει ότι οι δυο τους δεν έχουν στενή επαφή.

«Η Ναταλία είναι άτομο λίγο μοναχικό, από επιλογή. Δεν βρισκόμαστε συχνά. Όταν είχα καρκίνο τηλεφωνούσε, αλλά δεν πέρασε να με δει. Την αγαπώ, αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το πω» είπε χαρακτηριστικά.

Οι αμβλώσεις που είχε κάνει κατά το παρελθόν αποτελούν αποφάσεις που σήμερα η Μαρία Ιωαννίδου δηλώνει ότι έχει μετανιώσει πικρά.

«Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό. Πέτυχε κι έπαθε τον καρκίνο και μου πέθανε. Το γράφω στο βιβλίο ότι ο Θεός με τιμώρησε. Μου είπε “σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ”» είπε χαρακτηριστικά, ενώ κατόπιν εξήγησε ότι είχε και αποβολές. Μια από αυτές, μάλιστα, πάνω στη σκηνή.

«Απέβαλα πάνω στη σκηνή, ενώ χόρευα. Ήμουν κάποιων μηνών κι έβαλα αμέσως τα κλάματα. Με πήγαν στο νοσοκομείο αμέσως», εξηγεί.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό.

«Είμαι νέα, έχω ρόλους γκόμενας και θα μου κόψεις τον μαστό; Είπα στον γιατρό “αν με εγχειρίσεις και βρεις μέσα όγκο να το κόψεις, αλλιώς όχι”. Και δεν μου το έκοψε, το έχω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Iron Maiden: Ο Μπρους Ντίνκισον αρπάζει από τα μαλλιά θαυμαστή για να τον κατεβάσει από τη σκηνή! (Video)

Μαρία Τζομπανάκη: Ο ρόλος της στον Σασμό, τα χρόνια στην Αμερική και οι αποφάσεις που μετάνιωσε (Videos)

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07