search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:04
MENU CLOSE

Μεσσηνία: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση το τεσσάρων μηνών βρέφος – Στον ανακριτή σήμερα ο πατέρας (Video)

27.09.2022 08:09
Eπιβίωσε από το «τρένο του θανάτου» και έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό - Media

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει το τεσσάρων μηνών βρέφος από την Μεσσηνία, το οποίο συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Την ίδια ώρα, ο 20χρονος πατέρας που παραδέχθηκε ότι κακοποίησε το παιδί θα κληθεί σήμερα στον ανακριτή και στον εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Στον εισαγγελέα θα καταθέσει σήμερα και η μητέρα του βρέφους, η οποία ωστόσο δεν κρατείται.

Ο πατέρας έχει δηλώσει ότι «τα έχασε, δεν ήξερε πώς να συμπεριφερθεί για αυτό πήρε το παιδί, που έκλαιγε επί ένα τέταρτο στα χέρια του, το έπιασε από τους ώμους και άρχισε να το ταρακουνάει πολύ δυνατά».

Σύμφωνα με το Mega, ήδη ιατροδικαστής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών εξέτασε το βρέφος και διαπίστωσε αιματώματα στον εγκέφαλό του, όπως και μώλωπες στο σώμα και στα πλευρά.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου (24/9), όταν οι γονείς του το μετέφεραν, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς το παιδί είχε σπασμούς, από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας το βράδυ της Κυριακής.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διασωληνωθεί και να φύγει άμεσα για Νοσοκομείο της Αττικής, όπως και έγινε.

Παράλληλα, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του.

Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού, ταξίδεψε μαζί με το βρέφος στην Αθήνα ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομική της Ασφάλειας Καλαμάτας στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν ένα όπλο, σφαίρες και μικροποσότητα χασίς.

Διαβάστε επίσης:

Έκαψαν αυτοκίνητα σε Ίλιον, Μενίδι και κέντρο Αθήνας (Video)

Λ. Ποσειδώνος: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στο ύψος της Γλυφάδας

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ευρυτανία: Βίντεο-ντοκουμέντο με την 48χρονη – Τη δείχνει να οδηγεί προς τη λίμνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:02