search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Αυτή την ενημέρωση θέλουμε – Όλοι το ξέρουν αυτό

28.09.2022 14:28
skai_simera_new

Το μοντέλο ενημέρωσης έχει αλλάξει. Ελάχιστες οι εκπομπές που δεν έχουν παραμορφωθεί. Σιγά τα νέα, εύλογα θα πει κάποιος.

Πάντα όμως θα υπάρχουν χαρακτηριστικές περιπτώσεις που θα μάς καταπλήσσουν.

Σήμερα (28/9) για παράδειγμα στην εκπομπή «Σήμερα», για μια ακόμη φορά. Είναι προφανές ότι στην εκπομπή διαλέγουν να έχουν εκρηκτικό κλίμα.

Όπως συμβαίνει τελευταίως, έβαλαν πλάι-πλάι τους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου (εναλλάσσονται με Άρη Πορτοσάλτε), Νίκο Σβέρκο. Στο θέμα της πανεπιστημιακή αστυνομίας τα έκαναν μπάχαλο.

Ουδείς καταλάβαινε τι συζητιόταν από ένα σημείο κι έπειτα. Κάτι ανάλογο έγινε αργότερα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κατρούγκαλο με τους παρουσιαστές Δημήτρη Οικονόμου-Άκη Παυλόπουλο.

Από πού να το πιάσεις και από που να το αφήσεις. Τοξική τηλεόραση.

Περίπου την ίδια ώρα είδαμε την αποθέωση της μη είδησης από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Πανελίστρια σχολίαζε ότι η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία δειπνούσε σε υπαίθριο, δημόσιο χώρο, εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας με παρέα της, ενοχλήθηκε από τις αδιάκριτες τηλεοπτικές κάμερες. Δεν ήθελε δε να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Παρουσιάστρια και πανελίστες σχολίαζαν (τι άλλο;) και έδιναν δίκιο στην τραγουδίστρια. Άλλος πανελίστας  απόρησε με τον εκνευρισμό της Φουρέιρα επιχειρηματολογώντας ότι «πήγε να φάει στην «πηγή, μέσα στο στόμα του λύκου»», λέγοντας μάλιστα ότι δεν καταλάβαινε γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο τον εκνευρισμό της. Παρακαλώ;

Ως και η παρουσιάστρια Μελέτη τα είχε πάρει στο κρανίο λέγοντας «μισό λεπτό, δεν θα πάω σε ένα μαγαζί με την παρέα μου επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο και  το σημείο εκείνο είναι πιάτσα φωτογράφων- καναλιών και θα ανέχομαι κάποιον να με «τραβάει»».

Το αποκορύφωμα όμως ήταν η ερώτηση- διαπίστωση του έτερου πανελίστα: «Παιδιά μισό λεπτό αυτή η κάμερα είναι δική μας;». Και η παρουσιάστρια Μελέτη ξελιγωμένη από τα γέλια απάντησε «Ε, για να γράφει «Mega καλημέρα», τι να είναι;».

Σύντομο και τελευταίο: Ευτυχώς το «GNTM» είναι μόνον δύο ημέρες την εβδομάδα. Εντωμεταξύ η Σοφία Χατζηπαντελή που ήταν στην επιτροπή αξιολογησης του ριάλιτι ως επισκέπτρια- κριτής δεν συνεχίζει στην επόμενη φάση καθώς η συμφωνία ήταν έχει ρόλο στο στάδιο των οντισιόν. Θα λείψει.

Διαβάστε επίσης:

Άγριος τσακωμός Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Οικονόμου για τις δηλώσεις Αποστολάκη (video)

Eurovision 2023: Γλασκώβη και Λίβερπουλ «κονταροχτυπιούνται» για τη διοργάνωση (Photos)

Σασμός – Spoiler: Η αιματηρή επίθεση και η αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:43