search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Μαρία Μπακοδήμου: Η ερώτηση που την εκνεύρισε και η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου (Video)

30.09.2022 12:40
katerina-kainoyrgioy-mpakodimoy-new

Για τη νέα της εκπομπή αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ερωτηθείσα για το «κεφάλαιο» Φώτης Σεργουλόπουλος, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της να απαντά πολλάκις για θέματα που η ίδια έχει τονίσει ότι έχουν κλείσει προ πολλού.

«Παιδιά μπορούμε να το κλείσουμε; Κάθε φορά κάποιος από εσάς και συνάδελφός σας με ρωτά για αυτό το θέμα για το οποίο δεν έχω να πω κάτι άλλο. Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι πολύ παράξενο και για εμένα να με ρωτάνε συνέχεια για το ίδιο θέμα. Γεια σας. Θα το εκτιμούσα αν βλέπατε ότι ένα θέμα έχει κλείσει και το καταλαβαίνατε κι εσείς» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να λέει ότι αδυνατεί να εξηγήσει τον εκνευρισμό της Μαρία Μπακοδήμου, επισημαίνοντας ότι το κάθε δημόσιο πρόσωπο -όπως και η ίδια- δέχεται καθημερινά ερωτήσεις στις οποίες έχει ήδη απαντήσει.

Διαβάστε επίσης:

Αλέν Ντελόν: Η selfie φωτογραφία στο Instagram με την κόρη του (Photo)

Τάσος Χαλκιάς: «Θα σταματήσω σε πέντε, έξι χρόνια το θέατρο» – Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σερ στην πασαρέλα (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:34