search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:28
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα… μαζεύουν οι Σάσεξ μετά τον θάνατό της – Θέλουν αλλαγές στο ντοκιμαντέρ του Netflix

02.10.2022 18:28
megan – xari098-new

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να κάνουν πιο φιλικό προς τη βασιλική οικογένεια το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix μετά και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πηγές αναφέρουν στο Page Six, ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήλπιζαν να ρίξουν τους τόνους απέναντι στον βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα, τον αδερφό του Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Μάλιστα ενώ υπάρχει πίεση από το Netflix να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ τον Δεκέμβριο, Μέγκαν και Χάρι φαίνεται πως επιθυμούν να αναβληθεί για κάποιο καιρό.

Οι πληροφορίες για την πρεμιέρα είναι ακόμα συγκεχυμένες με τη δημοφιλή πλατφόρμα να μην έχει προχωρήσει ακόμη σε επίσημες ανακοίνωσες.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020, λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησής τους από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Στόλτενμπεργκ: Η ανακατάληψη της Λιμάν καταδεικνύει ότι το Κίεβο μπορεί ν’ απωθήσει τις ρωσικές δυνάμεις από την Ουκρανία

Ιράν: Τους 100 πλησιάζουν οι νεκροί από την καταστολή των διαδηλώσεων μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί

Ινδονησία: Στους 125 τελικά οι νεκροί – Οι υπεράριθμοι οπαδοί και η αντίδραση της αστυνομίας οι βασικές αιτίες της τραγωδίας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:26