search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:55
MENU CLOSE

Μπαράκ Ομπάμα: Το τρυφερό μήνυμα για τα 30 γάμου με τη Μισέλ – «Κέρδισα το λαχείο» (Photos)

03.10.2022 19:48
obama-epeteios

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα γιόρτασαν την 30ή επέτειό τους τη Δευτέρα με τρυφερά μηνύματα και προσωπικές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο 44ος πρόεδρος, 61 ετών, μοιράστηκε ένα καρουζέλ αναμνήσεων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας στην οποία ακουμπάει το κεφάλι του στον ώμο της Μισέλ ενώ βρίσκονται στην παραλία, άλλη μια με τα ονόματά τους χαραγμένα σε μια καρδιά στην άμμο και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον γάμο τους.

Αποκαλώντας στοργικά τη σύζυγό του “Miche”, έγραψε στη λεζάντα, «Μετά από 30 χρόνια, δεν είμαι σίγουρος γιατί φαίνεσαι ακριβώς η ίδια και εγώ όχι. Ξέρω ότι κέρδισα το λαχείο εκείνη την ημέρα – δεν θα μπορούσα να ζητήσω έναν καλύτερο σύντροφο ζωής. Χρόνια πολλά, γλυκιά μου!»

Η Μισέλ Ομπάμα, έδειξε επίσης την αγάπη στον σύντροφό της και έγραψε στο Twitter: «Χρόνια πολλά στον άντρα που αγαπώ! Αυτά τα τελευταία 30 χρόνια ήταν μια περιπέτεια και είμαι ευγνώμων που σε έχω δίπλα μου. Ορίστε σε μια ζωή μαζί. Σ ‘αγαπώ @BarackObama».

Συμπεριέλαβε επίσης φωτογραφίες τους δίπλα-δίπλα κατά τη διάρκεια μιας ημέρας στην παραλία και την ημέρα του γάμου τους.

<a href="https://people.com/tag/barack-obama" data-inlink="true">barack obama</a>, <a href="https://people.com/tag/michelle -obama/" data-inlink="true">Μισέλ Ομπάμα</a>

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1992 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο Σικάγο, όταν στον Μπαράκ ανατέθηκε η καθοδήγηση της Μισέλ κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης σε δικηγορικό γραφείο.

Ο πρώην πρόεδρος περιέγραψε τη χαρούμενη ημέρα του γάμου τους, που έλαβε χώρα στο South Side του Σικάγο, στα απομνημονεύματά του για το 2020, A Promised Land.

<a href="https://people.com/tag/barack-obama" data-inlink="true">barack obama</a>, <a href="https://people.com/tag/michelle -obama/" data-inlink="true">Μισέλ Ομπάμα</a>

«Μετά από αρκετά χρόνια ραντεβού, η Μισέλ και εγώ παντρευτήκαμε στις 3 Οκτωβρίου 1992, με περισσότερους από τριακόσιους φίλους, συναδέλφους και μέλη της οικογένειάς μας στριμωγμένους και ευτυχισμένους στα στασίδια», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Yπέγραψε για το All Star Survivor, αλλά με διαφορετικό ρόλο

Ο Νίκος Μάνεσης, ένα πείραμα για την τηλεθέαση και μια Φεράρι…

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που έδινε για δώρο – «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!» φώναζε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31