search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:44
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Ξεκινάει σήμερα νέος… «Κύκλος Ιδεών» με πλήθος συνέδρων

03.10.2022 08:40
venizelos_new

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το έκτο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου που θα φιλοξενηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών σήμερα και αύριο.

Αναμένονται ειδήσεις.

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης θα είναι αξιόλογο το πλήθος των συνέδρων που θα φωτίσουν – ο καθένας με τον τρόπο του – το κοινό.

Εξαιρετικά επίκαιρος θα είναι ο γενικός τίτλος του συνεδρίου που είναι «Εθνική στρατηγική και διεθνής περιδίνηση», αλλά και ο τίτλος της εισαγωγικής ομιλίας του ιδίου του Βενιζέλου: «Από μια δημόσια συζήτηση εκτός θέματος σε μια Ελλάδα εντός θέματος»

Να μην ξεχνάμε ότι το τεελυταίο διάστημα οι σχέσεις κυβέρνησης – Βενιζέλου δεν ειναι στα καλύτερά της με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να μην χάνει ευκαιρία να εξαπολύει επίθεση στον Μητσοτάκη για τον θέμα των υποκλοπών των συνομιλιών του Νίκου Ανδρουλάκη.

Διαβάστε επίσης

Μπακογιάννης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας

Πουλέν του Άδωνι ο Καρανικόλας 

Ευρωσοσιαλιστές πικάρουν Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:35