search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:46
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: «Φώναξαν» στον Κυρανάκη για να μην υπάρξουν άλλες αντιδράσεις

05.10.2022 06:30
kyranakis_new

Καθόλου τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τα «έψαλλε αυστηρά» στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Η ανάρτησή του βουλευτή στο facebook για την κατάσταση στα πανεπιστήμια έβαλε φωτιά στο «γαλάζιο» στρατόπεδο. Όπως είχε γράψει το topontiki.gr η αρνητική κριτική του Κυρανάκη προς την Κεραμέως θα ήταν μόνο η αρχή, καθώς πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχεδίαζαν αντάρτικο για την κατάσταση στην Πολυτεχνειούπολη. Βέβαια, ο στόχος του κ. Κυρανάκη ήταν και ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον οποίον θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Οικονόμου είχε πει «αδειάζοντας» τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη: «η εύκολη κριτική σε όσους έχουν την ευθύνη στο πεδίο, εν προκειμένω στην υπουργό Παιδείας και τον υπουργό προστασίας του Πολίτη , δεν είναι μία συμπεριφορά που ταιριάζει, αρμόζει σε βουλευτές της παράταξης μας». Την Δευτέρα μάλιστα οι δυο τους συναντήθηκαν στην ορκωμοσία της Βουλής και τα είπαν σε φιλικό κλίμα.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Γιάννης Οικονόμου ήταν αυστηρός προς τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη γιατί ήθελε να προλάβει το νέο κύμα αντιδράσεων. Είναι πάρα πολλοί οι βουλευτές που έχουν παράπονα από την Υπουργό Παιδείας. Παράπονα που έχουν φτάσει και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: «Επενδύουν» πολιτικά στους νέους – Οι προτάσεις Ανδρουλάκη

Μαξίμου: Φόβος για «ένταση» με την Τουρκία πριν τις εκλογές

Κόντρα μέσω Twitter για Παπαδημούλη – Επιτροπή PEGA για παρακολουθήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:45