search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:09
MENU CLOSE

Νίκη Κεραμέως: Στα «κόκκινα» οι βουλευτές της ΝΔ με την Υπουργό Παιδείας

29.09.2022 06:00
kerameos- vouli -new

Την δυσαρέσκειά τους απέναντι στην Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως δεν κρύβουν στη Νέα Δημοκρατία.

Την αρχή την έκανε ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ «άδειασε» πανηγυρικά την Νίκη Κεραμέως για το θέμα των πανεπιστημίων. Όπως μαθαίνει το topontiki.gr η αντίδραση του Κυρανάκη είναι η πρώτη που εκφράστηκε δημόσια καθώς πολλοί είναι οι «γαλάζιοι» που είναι κυριολεκτικά στα «κόκκινα» με την Υπουργό Παιδείας για την ασφάλεια στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν μας φταίει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ για την άθλια εικόνα παρακμής σε φοιτητικές εστίες και Πανεπιστήμια. Αυτοί κυβέρνησαν, απέτυχαν, και ένας από τους λόγους που ο κόσμος τους έστειλε σπίτι τους είναι και τα πανεπιστήμια, δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή, αυτοδύναμη, ξεκάθαρη εντολή να βάλει τάξη. Είμαστε 3,5 χρόνια κυβέρνηση και συζητάμε ακόμα τα ίδια πράγματα. Οι βουλευτές ψηφίζουμε νόμους για τα Πανεπιστήμια ξανά και ξανά, οι οποίοι δεν εφαρμόζονται στην πράξη», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες αντιδράσεις τις επόμενες μέρες. Και μάλιστα δημόσιες, καθώς στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν ότι βρίσκονται πολύ πίσω στο θέμα των πανεπιστημίων σε σχέση με τα όσα είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που χαίρονται είναι οι αντίπαλοί της στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Ετοιμάζει μεγάλο αντικυβερνητικό Συνέδριο – Από ποιους «γαλάζιους» δέχεται επίθεση

Η πρώτη συνάντηση Τσίπρα – Ανδρουλάκη θα γίνει στις Βρυξέλλες

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχω δεχθεί bullying, είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος και δεν μου φαίνεται» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01