search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:16
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Ετοιμάζει μεγάλο αντικυβερνητικό Συνέδριο – Από ποιους «γαλάζιους» δέχεται επίθεση

28.09.2022 06:30
venizelos_new

Έτοιμος για ένα μεγάλο συνέδριο που θα γίνει 3 και 4 Οκτωβρίου ετοιμάζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο τίτλος του Συνεδρίου είναι: «Εθνική στρατηγική και διεθνής περιδίνηση». Το συνέδριο θα είναι διήμερο και θα έχει οκτώ κύκλους με ισάριθμα πάνελ, στα οποία θα παρελάσουν κορυφαίοι δημοσιογράφοι, καθηγητές, συνταγματολόγοι κ.ά.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και δημοσκόπηση της Metron Analysis με τους Στράτο Φαναρά και Παύλο Τσίμα να αναλύουν τα ευρήματα.  Τα θεματικά τραπέζια θα είναι πολιτικά με τα ζητήματα της Αυτοδυναμίας και του Κράτους Δικαίου να ξεχωρίζουν. Η εισαγωγική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου για το πλαίσιο του συνεδρίου έχει ως τίτλο το ζητούμενο του συνεδρίου: να μετακινηθούμε «από μία δημόσια συζήτηση εκτός θέματος σε μια Ελλάδα εντός θέματος».

Ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχεται επιθέσεις από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για το συνέδριο, ενώ δεν είναι λίγοι οι «γαλάζιοι» που θέλουν να υποβαθμίσουν την εκδήλωση. Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος έλεγε για Συνέδριο «αστικού Κέντρου»  με τους «φίλους του Βενιζέλου», «μεγαλοδημοσιογράφους» και «επιχειρηματίες». Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να έχουμε και μεγαλύτερη κλιμάκωση της σύγκρουσης του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με το Μέγαρο Μαξίμου.

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι στα κόκκινα με την κυβέρνηση και όπως γίνεται αντιληπτό με το Συνέδριο του Κύκλου θα κάνει επίδειξη δύναμης.

Διαβάστε επίσης:

Πεζοπορία και… τραπέζωμα για τον Καραμανλή στα Άγραφα

Ο Τσούνης… τραπέζωσε τον Τσίπρα

Ο Ζαχαριάδης έκανε δώρο… χαρτομάντιλα στον Βορίδη για τη νίκη της Μελόνι στην Ιταλία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:16