search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Ο Ζαχαριάδης έκανε δώρο… χαρτομάντιλα στον Βορίδη για τη νίκη της Μελόνι στην Ιταλία (Video)

27.09.2022 11:01
xartoantiila new

Στον απόηχο των αποτελεσμάτων των ιταλικών εκλογών και της νίκης της Τζόρτζια Μελόνι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης έκανε δώρο στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη ένα πακέτο χαρτομάντιλα.

Ο κ. Ζαχαριάδης υπονόησε ότι ο Μάκης Βορίδης συγκινήθηκε με τη νίκη Μελόνι και χρειάζεται τα χαρτομάντιλα για να σκουπίσει τα δάκρυα της χαράς του.

Ολα τα παραπάνω έγιναν στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» του Σκάϊ.

«Ο κ. Βορίδης είναι συγκλονισμένος από το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ιταλία. Με το ζόρι προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του. Γι’ αυτό θα του κάνω δώρο ένα πακέτο με χαρτομάντιλα. Για να τα σκουπίζει. Γιατί είναι συγκλονισμένος κι αυτός και πολλοί άλλοι στη Νέα Δημοκρατία που μας το παίζουν – όχι ο κ. Βορίδης – προοδευτικοί» είπε ο κ. Ζαχαριάδης

Ο υπουργός Εσωτερικών πέρασε στην… αντεπίθεση υπενθυμίζοντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ την συγκυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο.

«Ο κ. Ζαχαριάδης να τα χρησιμοποιήσει προκειμένου φύγει από πάνω του η δημοκρατική πούδρα, καθώς θυμάται τον κ. Καμμένο», είπε ο κ. Βορίδης.

«Για να ρωτήσω κάτι; Εσείς είστε κεντρώος πολιτικός; Και ο Καμμένος είναι ακροδεξιός; Μην τρελαθούμε κιόλας» αντέτεινε ο Κώστας Ζαχαριάδης για να του απαντήσει ο Μάκης Βορίδης ότι «εγω πάντα λέω ότι είμαι δεξιός».

Διαβάστε επίσης

Νέα Δημοκρατία: Δεν κρύβουν τα χαμόγελά τους για τις δημοσκοπήσεις

Οι ευχές των Μητσοτάκη – Δένδια για την Εβραϊκή Πρωτοχρονιά

Νίκος Ανδρουλάκης: Στην Εξεταστική την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:21