search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:14
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Δεν κρύβουν τα χαμόγελά τους για τις δημοσκοπήσεις

27.09.2022 06:30
neadimokratia_grafeia_new

Για πλήρη επιβεβαίωση της υπεροχής της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο τα «γαλάζια» στελέχη για τις δημοσκοπήσεις.

Παράλληλα σημειώνουν ότι γίνεται και «διόρθωση προς τα κάτω των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ». Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν κρύβουν τα χαμόγελά τους καθώς όπως σημειώνουν τα πολιτικά συμπεράσματα που προκύπτουν από την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ είναι θετικά για τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την ανάγνωση που κάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου βάσει των φανερών δημοσκοπήσεων, η υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη έφερε μεν ενδοκυβερνητική αναστάτωση, τριγμούς και παραιτήσεις, αλλά η εικόνα του Σεπτεμβρίου για την κυβέρνηση είναι ενθαρρυντική.

Στο πλαίσιο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει μία εκ νέου εξόρμηση στην κοινωνία με τις περιοχές που η Νέα Δημοκρατία έχει υποστεί πτώση των ποσοστών της να είναι πρώτες στη λίστα.

Διαβάστε επίσης:

Οι ευχές των Μητσοτάκη – Δένδια για την Εβραϊκή Πρωτοχρονιά

Νίκος Ανδρουλάκης: Στην Εξεταστική την Παρασκευή

Τσακαλώτος κατά Μητσοτάκη: Ποιος δημιούργησε το «μαξιλάρι» των 40 δισ. ευρώ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58