search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:08
MENU CLOSE

Κόντρα μέσω Twitter για Παπαδημούλη – Επιτροπή PEGA για παρακολουθήσεις

04.10.2022 01:01
evrokoinovoulio098-new

Την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, αποδοκιμάζει ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, Jeroen Lenaers.

Όπως αναφέρει σε δική του ανάρτηση στο Twitter ο κ. Lenaers, η απόφαση που παρουσίασε ο κ. Παπαδημούλης να έχει εγκριθεί «ομόφωνα από το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου», δεν αποτελεί, σύμφωνα με τον ίδιο, τίποτε άλλο παρά «ένα πολύ πρώιμο σχέδιο ατζέντας για εσωτερική χρήση, το οποίο δεν είχε καν κοινοποιηθεί στις πολιτικές ομάδες ή άλλους συνομιλητές».

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «είναι ντροπή που ένας αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μοιράζεται ένα τέτοιο εσωτερικό σχέδιο εγγράφου για εγχώριους πολιτικούς σκοπούς. Δεν έχουμε καν προσεγγίσει πιθανούς εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης για να μας συναντήσουν κατά τη διάρκεια της αποστολής μας και τώρα που αυτό έχει διαρρεύσει, θα επανεκτιμήσουμε πώς θα προχωρήσουμε στην αποστολή αυτή».

Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, στη δική του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Τα fake news του κ. Παπαδημούλη καταρρίπτονται

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο @papadimoulis ξεπερνά τα όρια και δεν μπορεί να συγκρατήσει το αντιπολιτευτικό του μένος», επισημαίνει σε ανάρτησή της στο Twitter η ευρωβουλευτής ‘Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου σχετικά με ό,τι αποκαλεί fake news του κ. Παπαδημούλη αλλά και για την ανάρτηση του προέδρου της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου Jeroen Lenaers.

«Αυτή τη φορά, όμως, τα fake news του αποδοκιμάζονται και τελικά καταρρίπτονται από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Επιτροπής #PEGA. Πόσο πιο χαμηλά … », καταλήγει στην ανάρτησή της η κ. Ασημακοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Ξεκινάει σήμερα νέος… «Κύκλος Ιδεών» με πλήθος συνέδρων

Μπακογιάννης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας

Πουλέν του Άδωνι ο Καρανικόλας 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:08