search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Τα παράσιτα στη γραμμή Μαξίμου – ΥΠΕΞ, Φόρτσα Ιτάλια για την Πειραιώς και η υποψηφιότητα Αντώνη Σαμαρά

06.10.2022 06:00
karamanlis- samaras543- new

Χαίρετε.

Κρίσιμο το διήμερο αυτό για τα ελληνοτουρκικά, αφού από τη στάση που θα κρατήσει ο Ερντογάν στην Πράγα, θα εξαρτηθεί εάν θα έχουμε συνέχιση των προκλητικών δηλώσεων ή καμιά δυσάρεστη έκπληξη.

Η πιθανότητα για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν παραμένει ανοιχτή, αν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με δήλωσή του έδειξε πρεμούρα, περιμένοντας σχετική πρόταση από την Άγκυρα.

Κυβερνητική αστοχία, ή λάθος του κυβερνητικού εκπροσώπου;

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι όλοι είναι απόλυτα συντονισμένοι σε αυτά τα θέματα, αφού για παράδειγμα την ώρα που ο πρωθυπουργός στην Σόφια είπε τα καλύτερα για τους Αζέρους, μετά από λίγο ο Δένδιας με τουίτ τους τα έχωνε για την στάση τους απέναντι στους Αρμένιους – και σωστά.

Στα οικονομικά, να σας πούμε ότι ακούμε και διαβάζουμε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ιταλικό fund να πάρει μεγάλο πακέτο μετοχών από την τράπεζα Πειραιώς, αλλά στην κυβέρνηση, όχι μόνο δεν το’χουν σίγουρο αλλά δεν το εκτιμούν ως σοβαρό – και το ενδεχόμενο και το …fund.

Τους έχετε ξεχάσει τους καθηγητές που γνωρίσαμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες την περίοδο της πανδημίας; Ε, σύντομα θα τους ξαναδείτε, αφού Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν καθηγητές και στο Επικρατείας και στα ψηφοδέλτια.

Σας έχουμε πει ότι το έχουμε… σιγουράκι ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές.

Ο Αντώνης Σαμαράς; Προφανώς και θα είναι ξανά υποψήφιος.

Διαβάστε επίσης:

Το «κόλλημα» του ΣΥΡΙΖΑ και οι «γκράντε» υποψηφιότητες σε Περιφέρειες και Δήμους

Το «μικρό Νταβός» του Μπένι, οι εμμονές κατά ΣΥΡΙΖΑ και οι… μετεκλογικές συνθέσεις

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν μόνο με ατζέντα, οι τορπίλες στο Πολεμικό Ναυτικό σταμάτησαν και η παρέμβαση Σαμαρά για τα εθνικά θέματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:57