search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:32
MENU CLOSE

Το «μικρό Νταβός» του Μπένι, οι εμμονές κατά ΣΥΡΙΖΑ και οι… μετεκλογικές συνθέσεις

04.10.2022 07:32
venizelos_new

Ο «Κύκλος Ιδεών» του Ευάγγελου Βενιζέλου διοργανώνει -χθες και σήμερα- συνέδριο με κάποιες ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Για να σας πω την αλήθεια, εστιάζει κανείς ιδιαίτερα σε όσα είπε ο Μπένι -στις εκτός πάνελ προβλέψεις του για τις εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες– και λιγότερο σε κάποιους ομιλητές, αφού ορισμένοι εξ αυτών, διαπνέονται από αντι-ΣΥΡΙΖΑ εμμονή και από αντι-Τσίπρα πάθος που σου είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις μια δυο καλές ιδέες στις τοποθετήσεις τους.

Κάποιοι δε εκ των ομιλητών, επιστήμονες γαρ από τη μια, αλλά από την άλλη «γυρολόγοι» των πολιτικών σχηματισμών τα τελευταία χρόνια και πάντα βεβαίως-βεβαίως κρυφοί θαυμαστές της Νέας Δημοκρατίας -παλαιότερα- και τώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εξαιρετική και χρήσιμη η προσπάθεια του Μπένι να φτιάξει ένα «μικρό Νταβός» με συμμετοχή της πολιτικής διανόησης, αλλά χρειάζεται καλύτερες επιλογές ομιλητών για να μην χαλάει η «σούπα».

Και στο τέλος-τέλος ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι χρήσιμος για την χώρα -κυρίως εάν μετά τις εκλογές απαιτηθούν συνεργασίες και πρόσωπα που μπορούν να συνθέσουν απόψεις και να γεφυρώσουν προσωπικές διαφορές, προερχόμενες από τοξικές πολιτικές συγκρούσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης:

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν μόνο με ατζέντα, οι τορπίλες στο Πολεμικό Ναυτικό σταμάτησαν και η παρέμβαση Σαμαρά για τα εθνικά θέματα

Η ανακατωσούρα στην Κ.Ο της ΝΔ, ο «ειδικός ρόλος» Χαρδαλιά και τα ονόματα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας

Ο Οικονόμου παραμένει στον ΣΚΑΪ, αλλά οι μνηστήρες της Αττικής Οδού δεν… παραμένουν οι ίδιοι, και ο Πιερρακάκης… παραμένει στη θέση του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:20