search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 23:22
MENU CLOSE

Η ανακατωσούρα στην Κ.Ο της ΝΔ, ο «ειδικός ρόλος» Χαρδαλιά και τα ονόματα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας

30.09.2022 06:00
neadimokratia_grafeia_new

Καλημέρα.

Ένα βήμα πριν την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ βρίσκεται πάλι ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που με δήλωσή του «άδειασε» Κεραμέως και Θεοδωρικάκο για το θέμα της αστυνομικής επιχείρησης στην πανεπιστημιακή εστία στου Ζωγράφου.

Βέβαια, πολλοί πιστεύουν δεν είναι ώρα τώρα για διαγραφές, όταν ήδη έχουμε μπει σε φουλ προεκλογική περίοδο. Συν τοις άλλοις, οι διεργασίες δεξιά της νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται και σου λέει, άσε τώρα μη ρίχνω νερό στο «μύλο της μυλωνούς».

⁃ Μιας και βρισκόμαστε σε προεκλογικό τέμπο να σας πω ότι ο υπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς μπορεί να μην είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής – αυτό θα ήθελε – αλλά ακούω ότι θα έχει «ειδικό ρόλο» κατά την προεκλογική περίοδο.

Αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέα δεν παίρνω όρκο, γιατί πολλοί έχουν μαζευτεί εκεί και ο εσωκομματικός ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

⁃ Ψηφοδελτίων συνέχεια, ενημερώνω ότι στα Επικρατείας των κομμάτων θα έχουμε εκπλήξεις. Η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών άλλαξε κάπως τους σχεδιασμούς – κυρίως στη Νέα Δημοκρατία – και έτσι οι αρχηγοί ψάχνουν για ονόματα με κύρος και εντός και εκτός χώρας.

Σε προηγούμενες αναμετρήσεις, έψαχναν για ποδοσφαιριστές ηθοποιούς κλπ. Τώρα θέλουν να επιλέξουν γιατρούς και πρώην στρατιωτικούς. Οι καιροί βλέπετε…

⁃ Βέβαια, σχεδόν ποτέ τα ηχηρά ονόματα στα επικρατείας δεν έχουν φανεί χρήσιμα και αποδοτικά μετεκλογικά. Αλλά βέβαια, εδώ δεν θες κάποιους που θα κάνουν τη δουλειά, αλλά το ποιος θα φέρει κουκιά στην κάλπη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Οικονόμου παραμένει στον ΣΚΑΪ, αλλά οι μνηστήρες της Αττικής Οδού δεν… παραμένουν οι ίδιοι, και ο Πιερρακάκης… παραμένει στη θέση του

Η «μαύρη τρύπα» των δημοσκοπήσεων, η δεύτερη ευκαιρία του Μητσοτάκη και τα νέα deals στην ενέργεια

Το… σχέδιο Ερντογάν και το Μαξίμου που ψάχνει να βρει μάνατζερ, αλλά και ποιοι πήραν τα ρούβλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 23:20