search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:58
MENU CLOSE

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν μόνο με ατζέντα, οι τορπίλες στο Πολεμικό Ναυτικό σταμάτησαν και η παρέμβαση Σαμαρά για τα εθνικά θέματα

03.10.2022 08:17
mitsotakis_erdogan_new

Καλημέρα καλή εβδομάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Ερντογάν θα πάει στη διάσκεψη της Πράγας, αλλά με όρους που έχει θέσει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τουλάχιστον για μια πιθανή συνάντηση -έστω και τυπική/με τον έλληνα πρωθυπουργό.

Αν και σ ’αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν τυπικότητες, ή συναντιέσαι με ατζέντα ή όχι. Έτσι τουλάχιστον έδειξε η όχι και πολύ επιτυχημένη– συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη.

⁃ Μέρες που είναι με τις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων και με κίνδυνο να έχουμε ανά πάσα στιγμή ένα θερμό επεισόδιο δεν είναι ώρα για εγωισμούς και κόντρες ανάμεσα στους επικεφαλής της στρατιωτικής ηγεσίας. Η προσπάθεια ορισμένων να υποβαθμίσουν τον αρχηγό του στόλου -έναν από τους ικανότερους ανώτερους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού– τερματίστηκε και με άνωθεν εντολή.

⁃ Και από την θάλασσα στη στεριά. Σας έχω πει για την Αττική Οδό, για τις συμμαχίες, τις ανακατατάξεις στα γκρουπ διεκδίκησης, για το μεγαλύτερο φιλέτο παραχωρήσεων. Ο διαγωνισμός προχωράει, αλλά κάποιες σκέψεις του ΤΑΙΠΕΔ να πέσει το βάρος στην αύξηση του κομίστρου ας τις κρατήσουν στο συρτάρι, γιατί δεν πληρώνουμε και λίγα.

⁃ Τώρα για το πότε θα έχουμε την τελική έκβαση του διαγωνισμού, όρκο δεν παίρνω, αλλά μου είναι δύσκολο να σκεφτώ ότι θα προλάβουν να τελειώσουν το πρώτο εξάμηνο του 2023.

⁃ Α, και κάτι από τις ξεχασμένες –από πολλούς– τηλεφωνικές υποκλοπές. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν επρόκειτο να κάνει καμιά δήλωση για αυτή την υπόθεση για πολλούς και διάφορους λόγους, αυτό όμως δε σημαίνει θα παραμένει άφωνος για όλα τα άλλα θέματα. Σύντομα να αναμένουμε τοποθέτηση του για τα εθνικά θέματα.

⁃ Θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές; Μα προφανώς.

Διαβάστε επίσης:

Η ανακατωσούρα στην Κ.Ο της ΝΔ, ο «ειδικός ρόλος» Χαρδαλιά και τα ονόματα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας

Ο Οικονόμου παραμένει στον ΣΚΑΪ, αλλά οι μνηστήρες της Αττικής Οδού δεν… παραμένουν οι ίδιοι, και ο Πιερρακάκης… παραμένει στη θέση του

Η «μαύρη τρύπα» των δημοσκοπήσεων, η δεύτερη ευκαιρία του Μητσοτάκη και τα νέα deals στην ενέργεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:57