search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Διαδήλωση για την ενεργειακή ακρίβεια στην Αθήνα: Ένταση και συμπλοκές με την αστυνομία, χημικά και κρότου λάμψης (Photos)

07.10.2022 22:53
diadilosi energeia athina- new

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη της πρωτοβουλίας «Ρεύμα για όλους» ενάντια στην ενεργειακή ακρίβεια που μαστίζει τους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πλατεία Κλαυθμώνος και εν συνεχεία της πορείας στην οδό Πανεπιστημίου σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνεχώς «έξω από την πορεία η αστυνομία», με την ένταση να αυξάνεται ώρα με την ώρα και με την αστυνομία να απαντά με ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ επιστρατεύτηκε και «Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ.

Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους, φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας και άμεση επαναφορά της ΔΕΗ στην ιδιοκτησία του δημοσίου ήταν μερικά από τα αιτήματα των συμμετεχόντων στην πορεία που έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

Μετρό: Επίσημη πρώτη τη Δευτέρα για τους τρεις νέους σταθμούς στον Πειραιά – Οι αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων

Απίστευτη αγριότητα: Ακρωτηρίασαν νεαρή αλεπού στην Καστοριά

Ξύλο στο ΕΠΑΛ Αιγάλεω: Συγγνώμη ζητά ο 16χρονος για την επίθεση στον καθηγητή – «Τον χτύπησα γιατί ένιωσα ένα χέρι να με ακουμπάει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:06