search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:15
MENU CLOSE

Λουκία Παπαδάκη για Χρήστο Πολίτη: «Μετά από αυτή τη θηριώδη καριέρα νομίζω ότι δικαιούται να ομιλεί όπως θέλει»

07.10.2022 13:49
loykia-papadaki-new

Στην πρόσφατη πολυσυζητημένη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη αναφέρθηκε η Λουκία Παπαδάκη η οποία συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τον ηθοποιό στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Ερωτηθείσα αναφορικά με την πικρία που έβγαλε ο ηθοποιός, κάνοντας λόγο για αδικία αλλά και για κακό σενάριο, η Λουκία Παπαδάκη ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει τα λόγια ενός συναδέλφου και σέβεται και εκτιμά ιδιαιτέρως.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα λόγια συναδέλφων και πόσο μάλλον του συγκεκριμένου που σέβομαι και αγαπώ πολλά χρόνια. Είχα μια στενή σχέση και μια στενή φιλία», είπε συγκεκριμένα η Λουκία Παπαδάκη, επισημαίνοντας ότι δε θεωρεί ότι με τη στάση του αυτή ακυρώνει μια πορεία 15 ετών.

«Κανείς δεν ακυρώνει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Απλώς ο κύριος Πολίτης μετά από αυτή τη θηριώδη καριέρα νομίζω ότι δικαιούται να ομιλεί όπως θέλει. Δεν ψεύδεται νομίζω. Από εκεί και πέρα το ότι αποφάσισε να το επικοινωνήσει είναι προσωπική επιλογή και για εμένα δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Ο Χρήστος Πολίτης είναι ο Χρήστος Πολίτης».

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή: Απαντά με εξώδικο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης (Video)

Μαρία Ιωαννίδου: «Θα κάνω μήνυση στη Google για την ηλικία μου – Με εξέθεσαν» (Video)

Διονύσης Σχοινάς: Γενέθλια μόνο για… τρεις – Η ανάρτηση του τραγουδιστή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50