search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:41
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: «Θα κάνω μήνυση στη Google για την ηλικία μου – Με εξέθεσαν» (Video)

07.10.2022 11:48
MARIA-IOANNIDOY-NEW

Μήνυση στη google ετοιμάζεται να κάνει η Μαρία Ιωαννίδου, καθώς -όπως υποστηρίζει- πρόσθεσε χρόνια στην πραγματική της ηλικία.

Επιπλέον, η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για το βιβλίο της, αποκαλύπτοντας ότι η Ναταλία Γερμανού θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτό, ενώ εξομολογήθηκε ότι της λείπει.

«Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει “μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;”. Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει»

«Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια» είπε για τα χρόνια που περνούν και πρόσθεσε:

«Είμαι γενικώς αμελής. Θα την κάνω τη μήνυση στη google για την ηλικία μου, που γράφει παραπάνω. Με εξέθεσαν, γιατί όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο”».

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Το είπαμε χίλιες φορές, ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα, οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν» (Video)

Άντζελα Γκερέκου: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτά που θα πω – Έχουμε σιωπήσει κι εγώ και ο Τόλης» (Videos)

Ζιζέλ: Φουντώνουν οι φήμες ότι η καλλονή χώρισε τον Τομ Μπρέιντι, επειδή δεν έκαναν σεξ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50