search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:04
MENU CLOSE

Απάντηση Φασούλα στον Τσιάρτα: «Βασίλη άλλαξε καφενείο να χαρείς…» (Photo)

08.10.2022 22:41
fasoulas_new

Απάντηση στα απανωτά ποστ του Βασίλη Τσιάρτα στα social media για το ΚΚΕ, έδωσε ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος αφενός του υπενθύμισε πως «και εμείς φορέσαμε το εθνόσημο» και «είμαστε πατριώτες», αφετέρου τον παρακάλεσε «να αλλάξει καφενείο».

Αναλυτικά στο story του, ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε: «Βασίλη άλλαξε καφενείο να χαρείς σε παρακαλώ. Δεν είναι καλή επιρροή αυτό που πηγαίνεις. Το εθνόσημο το φορέσαμε, το τιμήσαμε και μας τίμησε όλους. Μην μας ξεχωρίζεις. Είμαστε κι εμείς εδώ κι είμαστε κι εμείς πατριώτες».

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Τσιάρτας είχε γράψει: «Τελικά δεν έπρεπε να είναι ερώτηση αλλά απαίτηση να κλείσει η ξεπερασμένη πλέον φάμπρικα των συμμοριτών κομμουνιστών. Νιώθω περήφανος που τίμησα το εθνόσημο, σε αντίθεση με εσάς που το σιχαίνεστε. Όσο για τα 5 γήπεδα, θα έχουν και 5 δικέφαλους αετούς που θα ενοχλούν τα αδέρφια σας τους Τούρκους… Αυτοί είστε».

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονής από 53χρονο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες – Τι αναφέρει η δικογραφία

Τροχαία Πειραιά: Δύο συλλήψεις για την επίθεση με μολότοφ τον Νοέμβριο του 2021

Μιχάλης Πρωτοψάλτης: Συγκινεί ο ιδιοκτήτης γερανού που έσωσε 80 πρόσφυγες στα Κύθηρα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:00