search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 06:10
MENU CLOSE

GNTM 5: Σοκάρει η Έβελυν – «20 άτομα με χτυπούσαν και τραβούσαν βίντεο»

11.10.2022 19:20
evelin_new

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η Έβελυν Κλεάνθους, για την κακοποίηση που έχει δεχθεί λόγω της ταυτότητας φύλου της.

Η παρουσία της Έβελυν ήταν από εκείνες που ξεχώρισαν στις οντισιόν του GNTM 5. Ωστόσο, το τρανς μοντέλο δεν κατάφερε να μπει στη βίλα του ριάλιτι μοντέλων και ξέσπασε σε κλάματα, όταν οι κριτές της ανακοίνωσαν την απόφασή τους.

Η Έβελυν, έκανε μερικές δηλώσεις για τη συμμετοχή της στο GNTM 5 στην κάμερα του «Super Κατερίνα», ενώ θυμήθηκε και μερικές άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί με αποκορύφωμα ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε σε ηλικία 13 ετών.

«Δε μετανιώνω για το ξέσπασμά μου. Έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι επιθυμώ – κυρίως ό,τι έχει να κάνει με τα όνειρά μου – να το κατακτώ. Έτσι ήταν το συναίσθημά μου, έτσι ένιωθα, έτσι έκανα. Εννοείται ότι ήθελα να συνεχίσω» είπε αρχικά.

«Ένιωσα απογοήτευση κυρίως γιατί πραγματικά πιστεύω στις δυνάμεις και τον εαυτό μου. Λαμβάνω καθημερινά αρνητικά σχόλια. Θυμάμαι στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και να με τραβάνε βίντεο το οποίο βίντεο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο» είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς για το επεισόδιο στα δικαστήρια: «Εσείς με εκνευρίσατε» (Video)

Τζόνι Ντεπ: Αγνώριστος σε νέα του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη – Πόζαρε για σέλφι με θαυμαστές του (Video)

Η Τζίνα Ντέιβις μιλά για μια «άσχημη» εμπειρία με τον Μπιλ Μάρεϊ – «Έπρεπε να φύγω ή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49