search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 20:04
MENU CLOSE

Η Τζίνα Ντέιβις μιλά για μια «άσχημη» εμπειρία με τον Μπιλ Μάρεϊ – «Έπρεπε να φύγω ή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

11.10.2022 18:27
geena-davis-bill-murray-new

Η Τζίνα Ντέιβις μίλησε για μια «άσχημη» εμπειρία που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της, Μπιλ Μάρεϊ, στα γυρίσματα της ταινίας Quick Change το 1990.

Η σταρ θυμήθηκε στα απομνημονεύματά της που περιγράφονται στο βιβλίο «Dying of Politeness» μια άβολη συνάντηση με τον Μάρεϊ, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία μαζί με τον Howard Franklin.

Η ηθοποιός μίλησε για το νέο της βιβλίο στους βρετανικούς Times, οι οποίοι συνόψισαν την συνάντηση μεταξύ Ντέιβις και Μάρεϊ: «Της συστήνεται ο Μάρεϊ, γράφει, σε μια σουίτα ξενοδοχείου, όπου ο ηθοποιός κρατά μια συσκευή μασάζ που επέμενε να τη χρησιμοποιήσει πάνω της, παρά το γεγονός ότι εκείνη αρνούνταν. Αργότερα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Μάρεϊ βλέπει την Ντέιβις στο καμαρίνι της και αρχίζει να της ουρλιάζει που άργησε (περίμενε τα κοστούμια της). Συνεχίζει να της φωνάζει καθώς πηγαίνουν βιαστικά προς το σετ και ακόμη και όταν φτάνουν εκεί, μπροστά σε καστ, συνεργείο, περίεργους περαστικούς».

«Ήταν άσχημο», λέει σήμερα η Ντέιβις. «Ο τρόπος με τον οποίο μου συμπεριφέρθηκε στην πρώτη μας συνάντηση. Θα έπρεπε να είχα αποχωρήσει ή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, που σε αυτή την περίπτωση θα είχα χάσει τον ρόλο. Θα μπορούσα να είχα αποφύγει αυτή τη συμπεριφορά αν ήξερα πώς να αντιδράσω ή τι να κάνω κατά τη διάρκεια της οντισιόν. Αλλά, ξέρετε, ήμουν τόσο μη συγκρουσιακή που δεν το έκανα», ανέφερε.

Η δημοσιογράφος των Times επισήμανε ότι η Ντέιβις φαινόταν να κατηγορεί τον εαυτό της για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο Μάρεϊ. «Κατανοητό. Δεν έχει νόημα να μετανιώνω για πράγματα, κι όμως, εδώ μετάνιωσα. Και ναι, ακριβώς, δεν έφταιγα εγώ».

Το Dying of Politeness κυκλοφορεί σήμερα 11 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς για το επεισόδιο στα δικαστήρια: «Εσείς με εκνευρίσατε» (Video)

Τζόνι Ντεπ: Αγνώριστος σε νέα του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη – Πόζαρε για σέλφι με θαυμαστές του (Video)

Οργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Καινούργιου – « Πρόκειται για συγκεκριμένο αλήτη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 20:03