search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 23:34
MENU CLOSE

Τάσος Χαλκιάς για το επεισόδιο στα δικαστήρια: «Εσείς με εκνευρίσατε» (Video)

11.10.2022 11:28
tasos-xalkias-new

Στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη παραβρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Τάσος Χαλκιάς προκειμένου να καταθέσει.

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν κάποια δήλωση και ο ηθοποιός αυτή τη φορά δέχτηκε να μιλήσει, αναφερόμενος – μεταξύ άλλων- στο σκηνικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν ο ίδιος εκνευρίστηκε με την παρουσία τους στο δικαστήριο.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω άλλη φορά σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το δικό μου άτομο, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω μεγαλώσει παιδιά, είμαι στην κοινωνία χρόνια, έχω προσφέρει στο δημόσιο, να είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Εκνευρίστηκα γιατί βάλατε 25 καλώδια μέσα στα πόδια μου και κόντεψα να τσουρομαδηθώ. Είδατε με τι μεγάλη προσοχή προσπαθώ να ανέβω πάνω μετά από κάποιο χειρουργείο που μου έχει αφήσει κάποια ζητήματα. Που να τα ξέρετε εσείς αυτά και δεν υπάρχει και λόγος», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς και πρόσθεσε:

«Εσείς με εκνευρίσατε αν θέλετε να ξέρετε. Εγώ δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Εσείς φταίτε. Δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Να δεχτείτε και εσείς το μέρος της ευθύνης που σας ανήκει. Γιο δημοσιογράφο έχω και ξέρω πολύ καλά. Η ερώτηση αν είμαι έτοιμος δεν υπάρχει. Βρίσκομαι εδώ μετά από κλήτευση του εισαγγελέα. Δεν είμαι ούτε από την πλευρά της υπεράσπισης ούτε των κατηγόρων. Είμαι εδώ στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για να καταθέσω μετά από κλήτευση του εισαγγελέα».

«Τι θα ερωτηθώ και τι θα καταθέσω, το ξέρω περίπου γιατί πρόκειται για μια συγκεκριμένη παράσταση στην οποία ήμουν και εγώ μαζί με τον κύριο Φιλιππίδη και όσα γνωρίζω θα τα πω. θα με ρωτήσουν αν τυχόν ήταν και κάποια κοπέλα εκεί. Τα συναισθήματά μου είναι πολύ προσωπικό δεδομένο για να τα πω. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ποια κοπέλα να γνωρίζω; Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα».

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Έχω αμφισβητηθεί – Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα, σε κάποια είχαν δίκιο» (Video)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το συγκινητικό βίντεο από την ημέρα του γάμου της

Φώτης Σεργουλόπουλος: Εύχομαι όλοι οι άνδρες να ανακαλύψουμε τη γυναικεία μας πλευρά κάποια στιγμή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42