ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 06:20
MENU CLOSE

«Στα μαλακά» ο Φουρθιώτης - Καταδικάστηκε σε 26 μήνες με αναστολή για τις «επιθέσεις» στο σπίτι του

13.10.2022 20:08

Ο Μένιος Φουρθιώτης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 26 μηνών, με αναστολή, για την υπόθεση των «στημένων» επιθέσεων στο σπίτι του τον Απρίλιο του 2021.

Στον Μένιο Φουρθιώτη αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Ομόφωνα ένοχοι για οπλοκατοχή και κατά πλειοψηφία ένοχοι (6-1) για διακεκριμένη οπλοφορία και οπλοκατοχή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση κρίθηκαν οι συγκατηγορούμενοι του Μένιου Φουρθιώτη που συνελήφθησαν μετά την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών.

Στους δύο συγκατηγορούμενους του παρουσιαστή, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και τους επιβλήθηκε ποινή 32 μηνών στον έναν και 29 μηνών στον δεύτερο. Και οι δύο αποφυλακίζονται.

Ομόφωνα αθώος για όλα τα αδικήματα κρίθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος που αντιμετώπιζε κυρίως αδικήματα σχετικά με κατοχή ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης: Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους – «Γνώριζα την ηλικία της, με πίεζε, με προκαλούσε»

«Βόμβα» Λύτρα για Κολωνό: Υπάρχουν καταγγελίες για δύο ακόμη κορίτσια – Έψαχναν παιδιά για να τα ωθούν στην πορνεία

Κολωνός: Να σταματήσει ο κανιβαλισμός, λέει η σύζυγος Μίχου – Τι ισχυρίζεται για την επικοινωνία της με τη μητέρα της 12χρονης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19
Exit mobile version