search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:55
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πέντε οι έως τώρα συλληφθέντες – Αναμένεται και νέα σύλληψη (Video)

16.10.2022 22:13
Kolonos _new

Σύμφωνα με τα όσα έως τώρα έχουν γίνει γνωστά από την ελληνική Αστυνομία, έχουν συλληφθεί 5 βιαστές της 12χρονης, για την υπόθεση στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιαννίδης, καθώς κι ένας 33χρονος κι ένας 36χρονος, οι οποίοι -όπως κι ο Σοφιαννίδης- φέρονται να επικοινώνησαν με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια να τη βίασαν έναντι αμοιβής.

Επιπλέον, στη φυλακή παραμένει και η μητέρα του παιδιού που θ’ απολογηθεί την Δευτέρα. Η μητέρα κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία σε βαθμό κακουργήματος.

Τελευταία χρονικά σύλληψή είναι αυτή του 34χρονου, του οποίου η εμπλοκή στην υπόθεση δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες κατηγορείται κι εκείνος πως κακοποίησε την 12χρονη έναντι αμοιβής.

Παρά τις 5 συλλήψεις παιδοβιαστών, στις οποίες έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής οι αρχές, οι έρευνες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να βρεθούν στα χέρια των αρχών, όλοι όσοι βίασαν έναντι αμοιβής το 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκτός από τον 34χρονο που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, αναμένεται ακόμα μια σύλληψη μέσα στη νύχτα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση της αστυνομίας.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το MEGA, παρουσιάστηκε την Κυριακή αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας από τους 213, ο οποίος παραδέχτηκε ότι συνομιλούσε με την 12χρονη, ωστόσο όταν κατάλαβε την ηλικία της απομακρύνθηκε και δεν έκανε τίποτα μαζί της.

Υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία, ενώ σημείωσε ότι δεν συναντήθηκε ποτέ μαζί της.

Πρόκειται για τον τρίτο άνδρα που παρουσιάζεται αυτοβούλως στις Αρχές, ενώ και οι δύο προηγούμενοι άνδρες ηλικίας 39 και 55 ετών, που συνομιλούσαν, μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής, με την 12χρονη υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ότι το κορίτσι ήταν 12 ετών και ότι δεν την συνάντησαν ποτέ, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα είχε ο 34χρονος που συνελήφθη

Με πανεπιστημιακές σπουδές, σημαντική έπιχειρηματική δραστηριότητα, ταξιδια στη Μύκονο και μεγάλη ζωή, είναι ο 34χρονος ο τελευταίος εκ των συλληφθέντων στην υποθεση με θύμα το 12χρονο κοριτσάκι.

O άνδρας, συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής καθώς όπως προέκυψε απο τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τα αποτελέσματα απο τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του Μίχου και να είχε κλείσει ραντεβού με τη μικρή.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο συλληφθείς απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της, τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή του Κολωνού, όπου και προέβη σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για γενετίσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση. 

Ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί την Δευτέρα στον Εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθούν διώξεις και στη συνέχεια να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Mikaben: Κατέρρευσε και πέθανε επί σκηνής στη διάρκεια συναυλίας του στο Παρίσι

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Θα… εγκρίνουμε ακόμη ένα πακέτο νομοθετικών προτάσεων για την ενέργεια

Ιράν: Τέσσερις κρατούμενοι έχασαν τη ζωή τους και 61 τραυματίστηκαν στη φυλακή Εβίν της Τεχεράνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:55