search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:36
MENU CLOSE

Η στιγμή που ο Θεοδωρικάκος ενημέρωνει τη Γιόχανσον για τους μετανάστες στον Έβρο – Σοκαρισμένη η επίτροπος (Video)

17.10.2022 17:59
ylva

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που δείχνει τον Τάκη Θεοδωρικάκο στις Βρυξέλλες να δείχνει στην επίτροπο Γιόχανσον τη φωτογραφία με τους μετανάστες στον Έβρο.

Ταυτόχρονα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατηγορεί την Ελλάδα για fake news και παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, όσον αφορά τους 92 γυμνούς μετανάστες που διασώθηκαν από τις ελληνικές υπηρεσίες στον Έβρο.

Σε βίντεο καταγράφεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείχνει τις σχετικές εικόνες στην Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία διακρίνεται να παρακολουθεί με προβληματισμό και ανησυχία.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέστειλε σήμερα επιστολή στην Ευρωπαία επίτροπο Εσωτερικής Ασφάλειας Ίλβα Γιόχανσον και τους 27 ομολόγους του υπουργούς στην ΕΕ, τους οποίους ενημερώνει για τα γεγονότα και καταγγέλλει επίσημα την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης εγκαινιάζει δεύτερη φορά το Ελληνικό που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει – Έχει πάει την εξαπάτηση σε άλλο επίπεδο»

Νίκος Κοτζιάς: Πρέπει να ενημερώσουμε πως την επόμενη φορά που θα πετάξει τουρκικό drone, θα το ρίξουμε

Ανδρουλάκης: Πελατειακές νοοτροπίες μεταβάλλουν την πράσινη μετάβαση σε ευκαιρία εξυπηρέτησης συμφερόντων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48