search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:59
MENU CLOSE

Ο συμπαθής Αντρέας και το σφαγείο του Βόρειου Τομέα Αθηνών

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2252
20/10/2022
23.10.2022 07:38
Andreas Papadopoulos_new

Θετική εντύπωση έκανε στους πασοκους το γεγονός ότι σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, που πήρε τον λόγο, δεν «πούλησε πασοκισμό».

Ο γνωστός δημοσιογράφος όπως έχει γράψει το «Ποντίκι», θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα. Ο ίδιος προέρχεται από την Ανανεωτική Αριστερά, υπήρξε εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη στην τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά και δεν έκρυψε ποτέ το πολιτικό του παρελθόν.

Στην εκδήλωση, την οποία άνοιξε με ομιλία του ο Γραμματέας, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ήταν παρόντες μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Παναγιώτης Βλάχος, η Μιλένα Αποστολάκη, η Ρένια Ζαρκαδούλα κ.ά. Η ομιλία του Παπαδόπουλου «αγκαλιάστηκε» όπως μαθαίνουμε κυρίως γιατί δεν έκρυψε τις σχέσεις του με την Ανανεωτική Αριστερά.

Στην εκδήλωση μίλησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο. Πάντως, οι δράσεις των πολιτευτών του Βόρειου Τομέα της Αθήνας είναι συνεχείς, καθώς θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια.

Σε περιοδεία και επαφές με την κοινωνία είναι και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής πηγαίνει συνεχώς στην Αρκαδία και συναντάται με τους ψηφοφόρους του. Φαίνεται ότι περισσότερο απ’ όλα χαίρεται τον καφέ και τα τσίπουρα που πίνει με τους ντόπιους.

Διαβάστε επίσης:

Λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν πάνε στις σωστές τσέπες

Φλερτ συριζαίων και πασόκων στην Αυτοδιοίκηση

Πονοκέφαλοι στο ΠΑΣΟΚ λόγω Λοβέρδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:59