search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:46
MENU CLOSE

Επίθεση με οξύ στην Κρήτη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 38χρονη

24.10.2022 12:31
irakleio_vitrioli

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διώκεται η 38χρονη που πέταξε, καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σήμερα η δικογραφία έφτασε στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 38χρονης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της 38χρονης, που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές παρά την παρέλευση τα μεσάνυχτα του αυτόφωρου.

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσηλεύεται ο 36χρονος, με εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για να το αν θα σωθεί το αριστερό του μάτι. Έχει εκτεταμένα βαριά εγκαύματα σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντπίζεται στο αριστερό μάτι και την καρωτίδα του

Τι είπε η 38χρονη

Η 38χρονη μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ και απαντώντας στην ερώτηση ποιος από τους δύο ζήτησε να συναντηθούν, είπε: “Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε, ότι δεν έχει ζάρια σήμερα το βράδυ -παίζει ζάρια σχεδόν κάθε βράδυ- και μπορούμε να βρεθούμε.

Απαντώντας στην ερώτηση για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ, η 38χρονη είπε: “Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. «Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα”. Εγώ μετά από αυτό… δεν ήθελα να με αγγίζει. Εκείνος με πίεσε πολύ για επαφή παρά την θέλησή μου… και μετά ξανά απειλές. Δυστυχώς θόλωσα”.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Γυμνασιάρχης μήνυσε 28 μαθητές επειδή έκαναν… μία μέρα κατάληψη!

Ζακ Κωστόπουλος: «Αθώοι» και στο πειθαρχικό οι αστυνομικοί – Η αντίδραση της μητέρας του

«Καμπανάκι» από Βασιλακόπουλο για κορωνοϊό: Αύξηση κρουσμάτων και νοσηλειών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:45