search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:39
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος για την ασέλγεια στο 4χρονο αγόρι

25.10.2022 09:33
kravaritis-dimitris

Στις 31 Οκτωβρίου αναμένεται να απολογηθεί ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης  που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Ο 28χρονος φέρεται για περίπου 2,5 μήνες, από την 1η Μαρτίου 2021 έως τα τέλη Μαΐου του ίδιου έτους, να ασελγούσε σε βάρος του παιδιού.

Οι ζωγραφιές του μικρού παιδιού – μία από τις οποίες απεικόνιζε ένα ανδρικό μόριο – ήταν αυτές που προβλημάτισαν τους γονείς του και οδήγησαν στην αποκάλυψη της ασέλγειας

Η μητέρα του 28χρονου εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι των γονέων του 4χρονου. Ο 28χρονος την περίοδο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον ανήλικο, υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδες της περιοχής (άνοιξη – καλοκαίρι του 2021), γι’ αυτό και επελήφθη της υπόθεσης η Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Η μητέρα και ο γιος έδωσαν ανωμοτί κατάθεση στην Ασφάλεια Αγρινίου και κατά το σκέλος που αφορά τον 28χρονο, Δημήτρη Κραβαρίτη η δικογραφία απεστάλη στην Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων και ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της διενέργειας γεννετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Εξετάζεται σοβαρά και ο ρόλος της μητέρας του 28χρονου στο βιασμό, καθώς ενδέχεται όχι μόνο να κάλυπτε τις πράξεις του γιου της, αλλά με κάποιο τρόπο να «συμμετείχε» και η ίδια!

Έρευνα και στην Κρήτη για τον 28χρονο

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το iefimerida.gr έρευνα και στην Κρήτη έχουν ξεκινήσει οι Αρχές, για να διαπιστωθεί εάν ο Δημήτρης Κραβαρίτης, ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 4χρονο παιδί στο Αγρίνιο, είχε παρενοχλήσει ανήλικα παιδιά κι εκεί.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης πριν από 7 χρόνια βρέθηκε στην Κρήτη ως ποδοσφαιριστής στην Επισκοπή Ρεθύμνου και εν συνεχεία στον Άρη Ρεθύμνου όταν ήταν ακόμη 21 ετών.

Η είδηση για την κατηγορία που τον βαραίνει έχει προκαλέσει σοκ και στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου όπως επίσης στο Μεσολόγγι από όπου πέρασε ως ποδοσφαιριστής αλλά και στο Αγρίνιο όπου φέρεται να τέλεσε την πράξη της ασέλγειας.

Διαβάστε επίσης

Τρίκαλα: Πατέρας άρπαξε από τον λαιμό διευθυντή σχολείου γιατί δεν έβαλε την κόρη του σημαιοφόρο

Αιτωλοακαρνανία: Φρικτός θάνατος για οδηγό – Κάηκε ζωντανός, ψάχνουν να τον ταυτοποιήσουν

Επίθεση με οξύ στην Κρήτη: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48