search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:25
MENU CLOSE

Μαύρο Ρόδο: Πρωτιά με πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές την Κυριακή

25.10.2022 08:18
mavro rodo new

Με πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές το «Μαύρο Ρόδο», σειρά του MEGA, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης επιβεβαιώνοντας την κορυφαία του θέση στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παράνομος – και καταδικασμένος; – έρωτας ανάμεσα σε έναν νεαρό μηχανικό και σε μία καλόγρια συγκινεί τους τηλεθεατές.

Με ποσοστό 25,8% στο σύνολο του κοινού και 22,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, το «Μαύρο Ρόδο» ξεχώρισε αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό και στη ζώνη μετάδοσής του, με διαφορά 4,4 και πλέον μονάδες στο σύνολο του κοινού και 6,3 και πλέον μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη έφτασε τους 1.763.482 τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, μάλιστα, η τηλεθέαση άγγιξε το 35,4%.

«Η Ελισάβετ – η καλόγρια – δεν ενδίδει εύκολα και αυτό το κάνει ωραίο. Όλα έχουν να κάνουν με τα εμπόδια και το βασικό εμπόδιο είναι ότι αυτή η κοπέλα έχει ταχθεί στον Θεό. Το ωραίο με αυτή είναι ότι δεν βλέπει ένα ωραίο αγόρι και φαντασιώνεται πράγματα ερωτικού περιεχομένου, υπάρχει μια σύνδεση αυτών των παιδιών» είπε σε συνέντευξή του στα Νέα ο πρωταγωνιστής της σειράς Μιχαήλ Ταμπακάκης.

«Ο Πέτρος – o νεαρός μηχανικός – δεν διάλεξε την Ελισάβετ από επιλογή. Την είδε και κάτι έπαθε. Από περιέργεια θες στην αρχή; Από κάτι που δεν έχει ξαναδεί; Σίγουρα είδε τα μάτια της» συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δραματική σειρά του MEGA, που πρωταγωνιστεί στην τηλεθέαση από την πρώτη κιόλας ημέρα της μετάδοσής της, παρέμεινε σταθερά στην κορυφή και την εβδομάδα 17 έως 23 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 17 έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, το «Μαύρο Ρόδο» τερμάτισε πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του και επικράτησε του ανταγωνισμού τόσο στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 24,1% όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 19,6%.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Ξανά αντιμέτωπες Μαρίνα και Καλλιόπη – Μια συνάντηση γεμάτη πόνο και θυμό (Video)

Η Γη της Ελιάς: Νέα προβλήματα υγείας για τον Ισίδωρο

Τριάδα κωμωδίας στην κορυφή της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:25