search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:28
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου (Video)

25.10.2022 10:30
PISPIRIGKOU19_new

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σήμερα είχε κληθεί σε απολογία για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η 33χρονη, η οποία έχει ήδη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών παραπεμφθεί σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, πέρασε το «κατώφλι» της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών λίγο μετά τις 9 το πρωί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ αρνείται το σύνολο των κατηγοριών.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται στις 16 Νοεμβρίου, όταν ορίστηκε η απολογία, να ζητήσει και νέα προθεσμία

Παράλληλα, χαρακτήρισε έκθεση ιδεών το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και υποστήριξε ότι η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου του είπαν ότι η 34χρονη βασανίστηκε.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε πως οι αστυνομικοί χτύπησαν την Ρούλα Πισπιρίγκου και μετά την έβαλαν να υπογράψει χαρτί ότι δεν την πείραξαν. 

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ακόμα ένα άτομο προσήλθε στη ΓΑΔΑ – Συνομιλούσε με το προφίλ του κοριτσιού

Πάτρα: Κάλεσε το ΕΚΑΒ για ξυλοδαρμό, δήλωσε… ματιασμένος και τελικά ήταν «τύφλα» (video)

Αγρίνιο: Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος για την ασέλγεια στο 4χρονο αγόρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:27