search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:47
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ακόμα ένα άτομο προσήλθε στη ΓΑΔΑ – Συνομιλούσε με το προφίλ του κοριτσιού

25.10.2022 10:21
mixos_kolwnos

Ακόμη ένας άνδρας, ηλικίας 54 ετών, προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και είπε ότι συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 54χρονος παρέδωσε το κινητό του για ανάλυση, έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 54χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι την άνοιξη του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση».

Έρχονται νέες συλλήψεις – Καταθέτει ξανά η 12χρονη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τουλάχιστον δέκα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν τις επόμενες ώρες. Μάλιστα, τρεις από τις δέκα συλλήψεις αφορούν σε άτομα που εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, λέγοντας πως συνομιλούσαν με την 12χρονη από τον Κολωνό, χωρίς να γνωρίζουν την ηλικία της και δεν συναντήθηκαν ποτέ μαζί της.

Ωστόσο, κατά την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν εις βάρος τους ενοχοποιητικά στοιχεία, καθώς και οι τρεις φαίνεται να είχαν συναντηθεί με το παιδί.

Την ίδια ώρα οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν ώστε το παιδί να προετοιμαστεί από ειδικό ψυχολόγο και να προχωρήσει στην τέταρτη κατάθεσή του.

Όπως όλα δείχνουν, το παιδί θα καταθέσει την Τετάρτη και θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει κι άλλα πρόσωπα που την βίασαν, ενώ οι αστυνομικοί θα της δείξουν και τις φωτογραφίες όσων παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Κάλεσε το ΕΚΑΒ για ξυλοδαρμό, δήλωσε… ματιασμένος και τελικά ήταν «τύφλα» (video)

Αγρίνιο: Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος για την ασέλγεια στο 4χρονο αγόρι

Τρίκαλα: Πατέρας άρπαξε από τον λαιμό διευθυντή σχολείου γιατί δεν έβαλε την κόρη του σημαιοφόρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:47