search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:04
MENU CLOSE

Κολωνός: Νέα εντάλματα σύλληψης για τους βιαστές της 12χρονης – Τι προέκυψε για τρεις από τους αυτοβούλως προσελθόντες

24.10.2022 15:55
kolonos new

Στα χέρια της 33ης ανακρίτριας βρίσκεται ο ογκοδέστατος φάκελος με την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς οι αστυνομικοί διαβίβασαν στην εισαγγελική λειτουργό ό, τι προέκυψε την έρευνα της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων και της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ταυτοποιηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων, που φέρονται να συνάντησαν δια ζώσης το ανήλικο κορίτσι, πληρώνοντας για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως από τα 10 άτομα που εμφανίστηκαν οικειοθελώς και κατέθεσαν στο τμήμα ανηλίκων, 2-3 άτομα δεν έμειναν απλά σε συνομιλίες όπως φέρεται να υποστήριξαν, αλλά υπάρχουν στοιχεία και για δια ζώσης επαφές με το παιδί και μάλιστα φέρονται να είναι ανάμεσα σε εκείνα που έχει περιγράψει το 12χρονο παιδί.

Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό, αρκετοί είναι οι άνδρες που έχουν πάει μόνοι τους στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει ότι είχαν συνομιλήσει μέσω της εφαρμοστής Blindchat με τη 12χρονη (ή όποιον διαχειριζόταν τον λογαριασμό) και είχαν αφήσει τα κινητά τους για εξέταση.

Συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης

Σύμφωνα με τη διαδικασκία, η 12χρονη σε συμπληρωματική κατάθεσή της θα κληθεί να αναγνωρίσει από αυτά τα ταυτοποιημένα άτομα, ποιους συνάντησε.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα εντάλματα αυτή την εβδομάδα. Από αυτά τα στοιχεία που έστειλαν οι αστυνομικές αρχές περιμένουν από την ανακρίτρια να τους «επιστρέψει» κάποια, αφού τα μελετήσει, και να τους δώσει οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό τους.

Σε δεύτερη φάση θα συνεχιστεί και η έρευνα για τον εντοπισμό του οίκου ανοχής , που φέρεται ο Ηλίας Μίχος να οδηγούσε την ανήλικη και να την εξέδιδε.

Οι Αρχές έχουν την περιγραφή από το παιδί αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί στην ταυτοποίηση του.

Όσον αφορά την εκπόρνευση της, σημαντικές απαντήσεις αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της μητέρας για να διαπιστωθεί εάν ήταν διαχειρίστρια των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα blindchat , εκεί όπου «αλιεύονταν» οι «πελάτες»-βιαστές της.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη καταγγελία καθηγητή: «Δέχθηκα άγριο bullying από μαθητές» – Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του

Τροχαίο στην Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που σκότωσε και εγκατέλειψε τη 15χρονη

Θεσσαλονίκη: Έπεσε από τον πέμπτο και τον έσωσε η τέντα! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:04