search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:45
MENU CLOSE

Megan Fox και Machine Gun Kelly… ξεσάλωσαν στο Halloween – Θύελλα αντιδράσεων από εξαγριωμένους χριστιανούς (Photos/Video)

31.10.2022 17:56
megan-fox-kelly-new

Θέλησαν να προκαλέσουν με την εμφάνισή τους ως ιερέας και πιστή, αλλά τα κοστούμια που φόρεσαν με αφορμή την γιορτή του Χάλογουιν ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τους χριστιανούς. 

Ο λόγος για τη Megan Fox και τον  Gun Kelly. Ο Kelly ντύθηκε ιερέας και είχε μπροστά του γονατισμένη, ως πιστή στην οποία πρόσφερε τη… θεία κοινωνία, την Megan Fox.

Το ζευγάρι ανέβασε στο  Instagram τις σχετικές πικάντικες φωτογραφίες, αλλά οι πιστοί χριστιανοί που ακολουθούν τον λογαριασμό σκανδαλίστηκαν και τους κατηγόρησαν ότι κοροϊδεύουν και προσβάλλουν την θρησκεία.

Στις φωτογραφίες αυτές η Megan εμφανίζεται με δικτυωτό καλσόν και σέξι εσώρουχα, δεμένη από το λαιμό με αλυσίδα, να είναι γονατισμένη δίπλα στον Kelly, που φορώντας το ράσο του καθολικού ιερωμένου της δίνει την … θεία κοινωνία.

«Γιατί άραγε όλοι οι διάσημοι κοροϊδεύουν τον χριστιανισμό; Τι βρίσκεται στην ατζέντα; Και γιατί όλοι σας μισείτε τόσο πολύ τον Θεό. Υποθέτω ότι ο σατανάς υπάρχει!», σχολίασε ένας χρήστης του Instagram.

Κι ένας άλλος πρόσθεσε: «παρατηρήστε ότι ο χριστιανισμός είναι η μόνη θρησκεία που γελοιοποιείται και οι άνθρωποι το βρίσκουν κωμικό».

«Απαράδεκτο. Κανένας δεν πρέπει να κοροϊδεύει την θρησκεία κάποιου άλλου», έγραψε άλλος χρήστης  του Instagram.

«Δεν είμαι καθολικός, αλλά είναι τόσο λάθος να κοροϊδεύεις την θρησκεία. Σεβασμός στη Βίβλο!», διακήρυξε επίσης ένας χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η Megan και ο ρόκερ σύντροφός της, που είναι γνωστός με τα αρχικά MGK εθεάθησαν με τα συγκεκριμένα κοστούμια να κατευθύνονται σε πάρτι του Vas Morgan’s στο δυτικό Χόλιγουντ. Η Megan και ο Kelly, οι οποίοι γνωρίστηκαν την άνοιξη του 2020, έχουν ανακοινώσει ότι πρόκειται να παντρευτούν.

Η Megan έχει τρεις γιους, ηλικίας 10, 8 και 6 ετών, από τον πρώην σύζυγό της, Brian Austin Green,ενώ ο MGK έχει ένα 13χρονο κορίτσι, που απέκτησε από τη σχέση του με την Emma Cannon.

Διαβάστε επίσης:

To «αντίο» του Twitter στον Ηλία Ζερβό: «RIP κύριε Γρέβια μας. Ήταν μια από τις φωνές που μας μεγάλωσε…»

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μιλά για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Όλα άρχισαν από ένα σπυράκι» (Video)

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:42