search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:12
MENU CLOSE

Στέργιος Καλπάκης: Και η πρώην σύζυγος Πάτση είχε πέσει πάνω στο δημόσιο ταμείο επί Μητσοτάκη

01.11.2022 18:16
Stergios Kalpakis_new

«Σε ξεχωριστό και προνομιούχο σμήνος από “γαλάζιες ακρίδες” αναδεικνύεται η οικογένεια Πάτση μετά τις αποκαλύψεις του Documento ότι και η πρώην σύζυγος του κ. Πάτση είχε πέσει πάνω στο δημόσιο ταμείο», αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης.

Στη δήλωση του, ο κ. Καλπάκης αναφέρει ειδικότερα ότι «σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η δικηγορική της εταιρεία δεν αρκούταν να κάνει δουλειές μόνο με το νοσοκομείο Γρεβενών και τον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης», αλλά «όπως ο κ. Πάτσης, που πιάστηκε να παίρνει 1 εκατ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ, ως βουλευτής μάλιστα, η δικηγορική εταιρεία της πρώην συζύγου του θέλησε να βάλει κι αυτή χέρι στα ΕΛΤΑ εισπράττοντας 54.000 ευρώ, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη φυσικά».

Σχολιάζει καταληκτικά πως «το μόνο που μένει πλέον είναι τα ΕΛΤΑ να αφαιρέσουν από το σήμα τους τον Ερμή και να τον αντικαταστήσουν με την προστάτιδα πολλών γαλάζιων οικογενειών, τη “γαλάζια ακρίδα”».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εξηγήσεις για απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες

Μετά από παρέμβαση Τσιάρα βρέθηκε αίθουσα – Στο Εφετείο η δίκη για το Μάτι

Μητσοτάκης από Εσθονία: Ανάγκη κοινών ευρωπαϊκών λύσεων έναντι της ενεργειακής κρίσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:10