search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:27
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος για «βιαστή με το τατουάζ»: Κανένα έγκλημα δεν μένει αδιερεύνητο- Τι είπε για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

01.11.2022 21:12
theodorikakos 654- new

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τόσο για την υπόθεση της σύλληψης του «βιαστή με το τατουάζ» όσο και για την υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

«Ήταν θέμα τιμής για το Υπουργείο και την Αστυνομία η σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό μιας κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο. Άριστη η συνεργασία των διωκτικών αρχών Ελλάδας και Αλβανίας» τόνισε ο υπουργός.

«Είχαμε ένα έγκλημα ιδιαιτέρως ειδεχθές. Κανείς δεν μπορεί να αποδεχτεί σε οποιαδήποτε γειτονιά της Αττικής και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, να βιάζεται ένα κορίτσι, να βιάζεται μία γυναίκα. Αυτές οι καταστάσεις αντιμετωπίζονται δραστικά και αποτελεσματικά. Με την Αλβανία έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία σε αστυνομικό επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και σε επίπεδο υπουργών Δημόσιας Τάξεως. Αυτό φάνηκε όταν προέκυψε το πρόβλημα με τον 45χρονο που είχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο σε αυτή την υπόθεση και σε άλλες υποθέσεις: Κανένα έγκλημα δεν πρόκειται να μένει αδιερεύνητο και ανεξιχνίαστο και ό,τι χρειαστεί να κάνουμε θα το κάνουμε, προκειμένου οι δράστες, οι φερόμενοι ως δράστες, να οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Ήταν θέμα τιμής για εμάς».

«Όλα θα έρθουν στο φως στην υπόθεση της 12χρονης»

Αναφερόμενος στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι η έρευνα θα φτάσει έως το τέλος.

«Η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος. Οι δράστες, οι ένοχοι θα αποδοθούν στη Δικαιοσύνη και αυτό γίνεται με πολύ συγκροτημένο, οργανωμένο και μεθοδικό τρόπο απ’ την πρώτη στιγμή από την Ελληνική Αστυνομία. Εδώ και λίγες βδομάδες, η έρευνα είναι στα χέρια της ανακριτικής αρχής, η οποία κατευθύνει τις έρευνες με πολύ αποτελεσματικό τρόπο και πάντοτε με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Και κάτι που πρέπει να μείνει ως βασικό μήνυμα σε αυτή την υπόθεση. Είναι απολύτως αδιάφορα τα πολιτικά πιστεύω ή κάθε είδους κομματικές ταυτότητες των ανθρώπων οι οποίοι έχουν εμπλοκή στην υπόθεση. Όποιοι κι αν είναι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την Ελληνική Αστυνομία, για την Κυβέρνησή μας, ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους απαρέγκλιτα, χωρίς εξαίρεση, χωρίς διάκριση. Είναι μια βαθιά λαθεμένη αντίληψη το να κομματικοποιεί κανείς τη δυστυχία που έχει βιώσει ένα παιδί δώδεκα χρονών, που βιάστηκε και κακοποιήθηκε με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο.»

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ερώτηση στον Κωστή Χατζηδάκη για τις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών σε δικηγόρους

Στέργιος Καλπάκης: Και η πρώην σύζυγος Πάτση είχε πέσει πάνω στο δημόσιο ταμείο επί Μητσοτάκη

Μετά από παρέμβαση Τσιάρα βρέθηκε αίθουσα – Στο Εφετείο η δίκη για το Μάτι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:27