search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:23
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: Πώς έφθασε στα ίχνη του βιαστή με το τατουάζ η ΕΛ.ΑΣ – Βίντεο από την παράδοσή του στα ελληνοαλβανικά σύνορα

01.11.2022 15:33
viastis-falior-new

Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο 45χρονος με το τατουάζ, που κατηγορείται για έναν βιασμό και μια απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος, αποκαλούμενος “βιαστής με το τατουάζ“, είχε διαφύγει στην Αλβανία, τέσσερις ημέρες μετά τις επιθέσεις στο Παλαιό Φάληρο. Η Ασφάλεια τον είχε ταυτοποιήσει από τα βίντεο που τον είχαν καταγράψει και από τις περιγραφές των δυο θυμάτων του και είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Ο ίδιος εντοπίστηκε από τις αλβανικές Αρχές σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Αυλώνα, ενώ φέρεται να είχε προμηθευτεί φαγητό και αλκοόλ καθώς φαίνεται να πίστευε πως θα γλίτωνε την σύλληψη.

Η επιχείρηση για την σύλληψη του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 τη νύχτα. Με συντονισμένες κινήσεις αιφνιδίασαν τον 45χρονο ο οποίος δεν φέρεται πως αντιστάθηκε.

Η ελληνική αστυνομία είχε ενημερώσει τις αλβανικές αρχές ότι ο 45χρονος βρίσκεται στην Αλβανία και ζήτησε τη συνεργασία της. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε επικοινωνίες του με τον Αλβανό ομόλογό του είχε ζητήσει τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών για τον εντοπισμό του 45χρονου.

Ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου πέρασε στα χέρια των ελληνικών Αρχών με χειροπέδες γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα στο μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Την σύλληψη του ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός προστασίας του πολίτη με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό. «Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο», έγραψε στο twitter ο Τ. Θεοδωρικάκος.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έσπασε ο γρύλος και τον πλάκωσε το φορτηγό – Έμεινε νεκρός δύο ώρες χωρίς να τον αντιληφθούν… (video)

Κρήτη: 80χρονος μερακλής παπαγάλος τρώει τζατζίκι και κερνάει ρακή (Video)

Ναυάγιο στην Εύβοια: Συγκλονιστικό βίντεο από την επιχείρηση του λιμενικού – Αγνοούνται 59 μετανάστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:21