search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:59
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ: Μπαίνει σε νέες δικαστικές περιπέτειες – Η Τζένιφερ Άνιστον θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του

04.11.2022 21:20
pitt_new

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπαίνει ο Μπραντ Πιτ, καθώς μετά την Αντζελίνα Τζολί και η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

Η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca» να καταθέσει μήνυση εναντίον του για «οικονομικές εκκρεμότητες».

Όπως αναφέρεται, η Τζένιφερ Άνιστον σκοπεύει να ζητήσει από τον ηθοποιό 100 εκατ. δολάρια. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εταιρεία παραγωγής «Plan B», την οποία είχαν ιδρύσει μαζί, τα χρόνια που ήταν ακόμα ζευγάρι.

Όταν χώρισαν, η εταιρεία «πέρασε στα χέρια» του ηθοποιού, με την πρώην σύζυγό του να έχει τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας. Ο Μπραντ Πιτ σκοπεύει τώρα, να πουλήσει την εταιρεία, η οποία ήταν συμπαραγωγός στις ταινίες «12 Χρόνια Σκλάβος» και «Moonlight».

Όλα αυτά τα χρόνια, η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει λάβει κανένα από τα ποσοστά που της αναλογούσαν από τις εισπράξεις των ταινιών, οπότε τώρα σκοπεύει να τα διεκδικήσει.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων για τη Τζένιφερ, αλλά θέμα τιμής. Δημιούργησε μαζί του την εταιρεία, έχει βάλει το δικό της λιθαράκι σε αυτό», αναφέρει πηγή από τον στενό του κύκλο.

Διαβάστε επίσης:

Αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Τζόνι Ντεπ στο show της Ριάνα (Photos/Video)

Γιάννης Σμαραγδής: Απάντησε στον «Ντάνο» – «Αν το είχες διαψεύσει από την αρχή θα είχαμε αποφύγει πικρίες και χαρακτηρισμούς»

Στάθης Σχίζας: Τον κατηγορούν ότι δεν έδωσε χρήματα από το Survivor σε παιδιά με καρκίνο – Η απάντησή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:59