search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Τζόνι Ντεπ στο show της Ριάνα (Photos/Video)

04.11.2022 18:40
johnny depp new

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ πρόκειται να εμφανιστεί στη νέα επίδειξη μόδας της Ριάνα Savage X Fenty, προκαλώντας οργή στο διαδίκτυο και εκκλήσεις για μποϊκοτάρισμα της μάρκας εσωρούχων της τραγουδίστριας.

Ο 59χρονος ηθοποιός, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μπήκε στο cast εν μέσω της δικαστικής μάχης υψηλού προφίλ με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χέρντ, έχει ήδη κάνει το γύρισμα με τη συμμετοχή του στο show, που πρόκειται κάνει το ντεμπούτο του στο Prime Video της Amazon την επόμενη εβδομάδα.

Αν και ο Ντεπ δεν κατονομάζεται στο υλικό του Τύπου ή στο τρέιλερ, η εμφάνισή του επιβεβαιώθηκε απευθείας στο CNN.

Το show περιγράφεται από την Amazon ως ένα «σαγηνευτικό όνειρο για τον πυρετό της μόδας», στο οποίο παίρνουν μέρος μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ και της μόδας.

Ωστόσο, μόλις έγινε γνωστό ότι θα συμμετάσχει και ο Τζόνι Ντεπ, αρκετοί θαυμαστές άρχισαν να ζητούν από τη Ριάνα να αφαιρέσει τις σκηνές του.

«Η ομάδα του μοντάζ είναι καλύτερα να διαγράψει αυτόν τον άνθρωπο», έγραφε μια απάντηση σε μια ανάρτηση που προωθεί το σόου στον λογαριασμό του Savage X Fenty στο Instagram.

Στο Twitter, οι χρήστες εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους χρησιμοποιώντας το hashtag #DitchDepp, με ορισμένους να απειλούν να μποϊκοτάρουν την εταιρεία. Η παραγωγός Drew Dixon χαρακτήρισε την απόφαση να δωθεί ρόλος στον ηθοποιό ως «πραγματικά απογοητευτική», ενώ ο Βρετανός τραγουδιστής και ηθοποιός Olly Alexander – ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Savage X Fenty σε μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ανακοίνωσε ότι δεν θα φορά πλέον τη μάρκα.

Καθώς το show δεν πρόκειται να μεταδοθεί μέχρι την Τετάρτη, ορισμένοι σχολιαστές αμφισβήτησαν αν ο Ντεπ ή η Ριάνα θα ζητούσαν την αφαίρεση του υλικού με τη συμμετοχή του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Σμαραγδής: Απάντησε στον «Ντάνο» – «Αν το είχες διαψεύσει από την αρχή θα είχαμε αποφύγει πικρίες και χαρακτηρισμούς»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έστειλε μήνυμα στον Τσιάρτα – «Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ και όπου σταθώ» (Video)

Κέλι Μπρουκ: «Στη μόδα έχανα δουλειές επειδή είχα καμπύλες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:26